Bilal Budak lanceert nieuwste song via Spotify

Bilal Budak lanceert nieuwste song via Spotify

De Arnhemse rapper en songwriter Bilal Budak, uit Klarendal heeft onlangs zijn nieuwste liedje ‘Kalbim Yanar, gelanceerd via Spotify.

De bekende Klarendaller maakt zijn debuut met een Turkse liedje genaamd ‘Kalbim Yanar’ (Mijn hart staat in brand). En wordt nu al massaal gedeeld door velen die Budak al jaren kennen. De verwachtingen zij hoog, niet alleen in Nederland maar ook in veel Europese landen en natuurlijk Turks-talige landen.



Geproduceerd door Zuiver
Kalbim Yanar is geproduceerd en mede mogelijk gemaakt door Zuiver. Budak en zuiver kennen elkaar al jaren en waren eerder ook betrokken bij diverse projecten.

Behalve op Spotify kun je ‘Kalbim Yanar’ ook terugvinden via Deezer en iTunes.

Een videoclip voor op Youtube wordt nog gemaakt. Vanwege de coronamaatregelen is er een samenscholingsverbod en is het onmogelijk om minimaal tot 28 april een kapperszaak te vinden die open is.



Related Articles

Informatiebijeenkomst Subsidieregeling Duurzame Energieproductie (SDE+) voor zonnepanelen

Bent u eigenaar van een pand met een groter dak (minimaal 150 m2) en heeft u een grootverbruikersaansluiting voor uw

Impact : Het geheim van Klarendal in 1989

Impact: Het geheim van Klarendal Oude wijk van Arnhem die in 1989 geteisterd werd door drugshandel en gerelateerde criminaliteit. Unieke

Gelderlander opent aanval op Turkse ondernemers in Arnhem

Bij de Gelderlander gaan ze wel heel ver om ‘objectief’ nieuws te publiceren over hard werkende Turkse ondernemers in de

Geverifieerd door MonsterInsights