Ludieke actie van Oldebeth Weddings met lamsvlees stoofpot

Ludieke actie van Oldebeth Weddings met lamsvlees stoofpot

De bekende zalencentrum in Gelderland, Oldebeth Weddings, maakte onlangs bekend een speciale ‘Kuzu Tandir’ actie in te voeren tijdens de bruiloften. Het bedrijf wil zo aanstaande bruiden en bruidegommen extra steunen, nu alles feesten zijn uitgesteld tot nader order.

Een woordvoerder van het bedrijf kwam met een verklaring dat er lamsvlees (stoofpot) aangeboden gaat worden tijdens alle bruiloftsfeesten van nieuwe stellen. De actie is onlangs bekend gemaakt en is tot nader order geldig als nieuwe bruiden en bruidegommen geïnteresseerd zijn in Oldebeth Weddings.



Kuzu Tandir is een speciale stoofpot met lamsvlees wat je niet zomaar overal kunt eten. De chefkok van Oldebeth Weddings is al jaren een fenomeen en staat bekend om zijn kookkunsten voor honderden gasten tijdens bruiloften. Oldebeth Weddings doet daar een schepje bovenop, door standaard iedereen Kuzu Tandir aan te bieden.

De maatregelen vanwege het coronavirus hebben ook invloed op partycentra en de bruiloften die niet meer doorgaan! Om de aanstaande bruiden en bruidegommen te steunen komt Oldebeth Weddings dus met een ludieke actie. Vraag wel even naar de voorwaarden.

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar? Info@haberarnhem.nl


Related Articles

Domste wietkweker van Nederland vannacht opgepakt met 125 planten

Een vooralsnog onbekende man uit Oss belde zelf vannacht met de politie om een inbraak door te geven, wetende dat

Op social media bekende ‘Turkse Andre Hazes’ komt gewoon uit Rijkerswoerd

Arnhemmer Ersoy Demir (46) is bekend op social media als De Turkse Hazes. Hij kreeg bekendheid door eerst tijdens Turkse

Gratis friet en drinken voor kinderen tijdens het Grote Kinderfeest in Arnhem

Het grote kinderfeest in park Immerloo in Arnhem is niet zomaar een feestje waar wat mensen uit een wijk op

Geverifieerd door MonsterInsights