Ludieke actie van Oldebeth Weddings met lamsvlees stoofpot

by AMS97531A123 | 12 april 2020 16:35

De bekende zalencentrum in Gelderland, Oldebeth Weddings, maakte onlangs bekend een speciale ‘Kuzu Tandi[1]r’ actie in te voeren tijdens de bruiloften. Het bedrijf wil zo aanstaande bruiden en bruidegommen extra steunen, nu alles feesten zijn uitgesteld tot nader order.

Een woordvoerder van het bedrijf kwam met een verklaring dat er lamsvlees (stoofpot) aangeboden gaat worden tijdens alle bruiloftsfeesten van nieuwe stellen. De actie is onlangs bekend gemaakt en is tot nader order geldig als nieuwe bruiden en bruidegommen geïnteresseerd zijn in Oldebeth Weddings.Kuzu Tandir[2] is een speciale stoofpot met lamsvlees wat je niet zomaar overal kunt eten. De chefkok van Oldebeth Weddings is al jaren een fenomeen en staat bekend om zijn kookkunsten voor honderden gasten tijdens bruiloften. Oldebeth Weddings doet daar een schepje bovenop, door standaard iedereen Kuzu Tandir aan te bieden.

De maatregelen vanwege het coronavirus hebben ook invloed op partycentra en de bruiloften die niet meer doorgaan! Om de aanstaande bruiden en bruidegommen te steunen komt Oldebeth Weddings dus met een ludieke actie. Vraag wel even naar de voorwaarden.

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar? Info@haberarnhem.nl
Endnotes:
  1. Kuzu Tandi: https://www.facebook.com/oldebethweddings/
  2. Kuzu Tandir: https://www.facebook.com/oldebethweddings/

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2020/04/12/ludieke-actie-van-oldebeth-weddings-met-lamsvlees-stoofpot/