Herken jij deze ‘amateur’ overvallers, bel dan de politie?

Herken jij deze ‘amateur’ overvallers, bel dan de politie?

Nog steeds zijn de amateurovervallers van de overvallen bij twee Arnhemse cafetaria’s niet opgepakt door de politie. Hoewel niet bekend is of het om dezelfde daders gaat, zijn er opvallend veel overeenkomsten tussen beide incidenten. (foto: Screenshot youtube)Meer dan 20 tips over outfit

Dit leverde ook een paar weken geleden meer dan 20 tips op over de outfit van de overvallers die alles behalve professioneel waren. De bekende eigenaar van de Arnhemse snackbar was ondanks zijn oude jaren instaat om de twee overvallers vakkundig uit zijn zaak te duwen. Nadat hij viel werd hij pas nagetrapt door een van de overvallers.

Geen geld uit de kassa gehaald

Opvallend is wel dat de overvallers, daarna meteen wegrenden, en niet naar binnen om snel geld te stelen. Wisten deze overvallers van Arnhemse snackbars dat veel bestellingen online tegenwoordig worden betaald? Zo ja! Waarom dan een amateur overval? Deze en andere vragen kunnen pas een antwoord krijgen als er meer informatie is over de overvallers. Weet jij meer, of ken je de daders? Neem dan direct contact op met de politie.

ReactiesRelated Articles

Op straat gevonden iPad ingeleverd bij politie

De Arnhemse wijkagent Fred Buijert maakte op dinsdagmiddag wel iets bijzonders mee. De wijkagent maakte melding van een gevonden voorwerp

VIDEO Nederlandse trots pakt goud op EK 100 meter

De Nederlandse sprintster heeft vrijdagavond alsnog een gouden medaille weten te veroveren op de EK atletiek in Amsterdam. Reacties

Bekende Arnhemmer gespot in Istanbul tijdens voetbalkraker

De voetbalkraker van afgelopen zondag in Turkije trok veel publiek naar de Turkse stad. Zelfs vanuit Arnhem waren er voetballiefhebbers