Fenomeen uit Arnhem: ‘Veel sterkte tijdens Ramadan & 1,5 meter’

Fenomeen uit Arnhem: ‘Veel sterkte tijdens Ramadan & 1,5 meter’

Het viaduct aan de hommelseweg in Arnhem ziet er weer fraaier uit dan een paar dagen geleden. De onbekende Arnhemmer en mogelijk ‘kunstenaar’ wenst iedereen weer sterkte tijdens Ramadan en hoopt dat de mensen nu ook extra rekening gaan houden met 1,5 meter afstand.

De ‘kunstenaar‘ in kwestie is een anonieme Klarendaller met veel passie voor Arnhem en de bewoners. Tijdens Carnaval en Ramadan kom zijn boodschap ieder jaar weer terug, en blijft het een tijdje zichtbaar totdat het weg wordt gehaald door de gemeente. Bij de gemeente is men alles behalve blij.Sommige beroepscritici vinden het maar niks en klagen direct bij de gemeente, terwijl anderen in Arnhem genieten als ze zo een boodschap zien aan beide kanten van het viaduct in Arnhem. Nieuwspagina Haber Arnhem publiceert jaarlijks ook een nieuwsartikel hierover, waarna alle ander media volgen.

Kunstwerk met gevaar voor eigen leven
De anonieme Klarendaller, klimt volgens anonieme bronnen, in de nachtelijke uren op het viaduct, om met gevaar voor eigen leven zijn unieke tekst te schilderen op het viaduct. Tot op heden is hij ook nooit opgepakt voor zijn daden.

Bronnen uit Klarendaller melden ook dat men weet wie de ‘kunstenaar’. ‘Iedereen weet wie dit is, maar toch gaat niemand naar de politie. Hij is gewoon een fenomeen en held omdat hij ieder jaar met zo een boodschap komt om de Arnhemmers succes te wensen tijdens de Ramadan.

ReactiesRelated Articles

Alex Mink treedt af als wethouder Arnhem

Directe aanleiding voor Minks vertrek is een interpellatiedebat dat 21 maart jl. plaatsvond over het bestemmingsplan Fluvium. Mink: “Ik ben

Gemeenteraad praat over prostitutie en mensenhandel in Arnhem

De gemeenteraad van Arnhem zal maandag 4 april een raadsactiviteit houden over prostitutie en mensenhandel. Tijdens deze raadsactiviteit zullen verschillende

Khadija Bouibaoune over Ebru Umar: Dom geboren en nooit wat bijgeleerd!

Ondank alles wat we doen om Ebru Umar te vergeten lukt het haar toch om alle aandacht te trekken met domme