‘Onterechte arrestatie aanleiding voor heftige Arnhemse autobranden’

‘Onterechte arrestatie aanleiding voor heftige Arnhemse autobranden’

In Arnhem-Noord is er een veel besproken nieuwe update over de heftige autobranden van de afgelopen periode. Hoe werkelijk dit is, moet in de komende dagen blijken.

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar? Hier zichtbaar? € 19,- per week! Stuur een DM

Onterechte arrestatie
Diverse niet officiële bronnen maken melding van een onterechte arrestatie van een Arnhemmer. Deze Arnhemmer wilde een nieuwe auto aanschaffen, en stak zijn eigen auto in brand om zo geld van de verzekering op te eisen. Helaas werd hij daarbij betrapt.

Het probleem voor deze Arnhemmer is veel erger geworden, omdat de politie hem nu zou verdenken van alle autobranden in Arnhem. Of hier bewijs voor is, en op grond van welke verdachtmakingen de man exact vastzit is niet bekend.

Wel of geen fakepyromaan
De familieleden van deze ‘fake pyromaan’ zouden nu zijn onschuld willen bewijzen door aan te tonen dat hij niet de brandstichter was van alle autobranden in Arnhem. Uit protest zorgen zij nu voor verschillende autobranden in de stad om te bewijzen dat de verdachte onterecht vast zou zitten.Of dit een complottheorie is uit Arnhem of mogelijk in de buurt komt van de werkelijkheid moet nog uitgezocht worden. Weet je meer of heb je tips? Stuur ons dan een bericht!

ReactiesRelated Articles

Bijzondere herdenkingsbijeenkomst in Apeldoorn over mislukte Turkse staatsgreep

De Unie van Europese Turkse Democraten Nederland (UETD) gaat een prachtige herdenkingsbijeenkomst organiseren in Apeldoorn. De organisatie maakte eerder al

Albert Heijn Presikhaaf heeft voortaan ook sucuk (Turkse worst)

Wat in bijvoorbeeld Amsterdam en Denhaag al jaren normaal is, was bij de Albert Heijn in Presikhaaf ondenkbaar. Zo moesten

Bekende Arnhemmer bijna rond met BenimSigortam.nl

Bekende Arnhemmer bijna rond met BenimSigortam.nl Reacties