Charlene (25) is niet alleen mooi maar ook ernstig ziek

Charlene (25) is niet alleen mooi maar ook ernstig ziek

Charlene Castro de la Cruz (25) uit Arnhem staat in de finale van Mrs Netherlands Universe 2020. De Arnhemse is bekend van allerlei reclames en haar rol als tv-actrice. Charlene is ook ernstig ziek, ze heeft namelijk lupus, een auto-immuunziekte.

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar? € 19,- per week

Positieve uitstraling en vervelende ziekte
De bekende Arnhemse is mogelijk vaak gespot door velen in de stad en zelfs met andere bekendheden. Zo is Charlene vaak te gast bij tv programma’s en wordt ze regelmatig gevraagd voor allerlei tijdschriften om te praten over haar prachtige uitstraling en haar vervelende ziekte.

Zij steunt ook allerlei goed doelen om anderen die ziek zijn ook te helpen. Charlene heeft een nicht verloren door huiselijk geweld van de partner en is ze zelf ernstig ziek. Als ervaringsdeskundige probeert ze bijvoorbeeld door ‘Stop dodelijk huiselijk geweld door sneller politieactie’ (Petitie) een signaal af te geven aan de samenleving.

‘Verder doe ik Vrijwilligerswerk voor de Nederlandse Lupus Vereniging (nvle). Ik post medische informatie voor patiënten met lupus op Instagram’, vertelt de Arnhemse kandidaat van de finale Mrs. Netherlands Universe.

Arnhemmers helpen elkaar echt snel
Charlene probeert te genieten van het leven ondanks dat ze ziek is. ‘Wat ik leuk vind aan Arnhem is hoe hecht iedereen is met elkaar, als er iets is met iemand weet iedereen het wel en daardoor wel snel geholpen. Vaak word ik zelf geholpen als ik ernstig ziek ben in het ziekenhuis. Echt heel veel steun krijg ik dan!’

Charlene heeft Podiumkunsten gestudeerd, en is niet getrouwd. Ze heeft wel een vriend! De bekende Colombiaanse: DJ Camiloco.ReactiesRelated Articles

De eerste plannen voor Landgoed Klingelbeek worden onthuld

Het is onder Arnhemmers een bekende plek waarover druk wordt gespeculeerd: Landgoed Klingel- beek. Het landgoed is in 2015 aangekocht

VIDEO Het mooie weer komt eraan, wat niet handig is op een motor

Het mooie weer komt eraan en de motorrijders onder ons beginnen steeds actiever te worden. Reacties

Dit vinden de Nijmegenaren over de drukke week

Het is een heerlijk drukke week voor de Nijmegenaren. Er staan vier feestdagen op de planning. Reacties