Halal Burger & Chicken opent grote vestiging in Arnhem

Halal Burger & Chicken opent grote vestiging in Arnhem

Fastfoodketen HBC opent een nieuwe vestiging in Arnhem. Een woordvoerder van het bedrijf maakte dit openbaar. Het is voor het eerst dat een bekende fastfoodketen met alleen een halal-concept een vestiging opent in Gelderland.

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar? info@ haberarnhem.nl

Eerste vestiging buiten Randstad
HBC zal haar eerste vestiging buiten de randstad openen in Arnhem. In Winkelcentrum Presikhaaf is het bedrijf al druk bezig met de voorbereidingen van de laatste fase van de opening. Het unieke in Arnhem, is dat de vestiging in wc Presikhaaf heel groot zal zijn.

Eigen concept met selfmade burgers
HBC heeft een eigen concept met allerlei selfmade burgers. Ook zijn er vele soorten kipproducten met speciale kruiden zoals chickenbites en hotwings. Behalve de smaak en kwaliteit is het bedrijf in grote steden een concurrent voor de McDonald’s vestigingen omdat alles halal is.

De opening is ‘soon’ volgens de woordvoerder. Mede vanwege allerlei coronamaatregelen is vertraging ontstaan.HBC komt in Winkelcentrum Presikhaaf op de voormalige locatie waar voorheen een bedrijf was gevestigd dat tv’s en videocamera’s verkocht.

ReactiesRelated Articles

Exclusieve foto’s: Esra Eroglu en Erkan Kalleci getrouwd

Het was een van de drukste bruiloften ooit van Arnhemmers in Party en Evenementen centrum Crystal Events in Zetten. Ongeveer

Ikea Duiven heeft last van de vakantieperiode

Ikea Duiven heeft last van de schoolvakanties. Reacties

Leden motorclub No Surrender aanwezig tijdens uitvaart bekende Klarendaller

De leden van de bekende motorclub No Surrender zullen maandagmiddag aanwezig zijn tijdens de uitvaart van de bekende Arnhemmer Theo