Zondagochtend verdachte (42) aangehouden vanwege autobranden

Zondagochtend verdachte (42) aangehouden vanwege autobranden

De politie heeft zondagochtend een nieuwe verdachte aangehouden in het onderzoek naar de reeks autobranden in Arnhem. (Foto: screenhot youtube)

Dit wordt (hierboven) 60.000 keer per maand gezien? Info@ haberarnhem.nl

Verdachte is een 42 jarige vrouw
Uit informatie van de politie blijkt dat het om een 42-jarige vrouw gaat. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij brandstichting. De politie is druk bezig om de autobranden tegen te gaan met allerlei extra onderzoek en opsporingsdiensten. Het lijkt ook vooralsnog goed te gaan.

De dame in kwestie is na grondig onderzoek van de recherche opgepakt en zit inmiddels vast als verdachte. Haar woning is ook doorzocht. Bij welke brandstichting de dame in kwestie betrokken is zal later bekend gemaakt worden. De politie probeert alle verbanden tussen de branden te achterhalen, maar is voorzichtig met het delen van nieuws.

Politie onderzoekt mogelijke verbanden

‘Uiteraard wordt in het onderzoek gekeken naar mogelijke verbanden, inhoudelijk kunnen we daar in deze fase geen nadere mededelingen over doen. We sluiten meer aanhoudingen niet uit.’, aldus dus politie.



Bel direct 112 als je iets verdachts ziet
Wel is de politie nog op zoek naar extra informatie: ‘Het verzoek blijft dan ook aan de bewoners van Arnhem om mee alert te blijven. Zie je iets gebeuren (brand of brandstichting) of je ziet iemand zich verdacht gedragen bij een auto, bel direct 112. Hoe eerder de melding, hoe eerder politie kan handelen en hoe groter de pakkans.’



Related Articles

Top 16 best beoordeelde Thuisbezorgd restaurants van deze week in Arnhem

Om de lokale handel te stimuleren en Arnhemmers van dienst te zijn komen we wekelijks met de top 10 van

OM eist 5 jaar gevangenis voor verdachten brandstichting lunchroom Rico”

Het OM eist 5 jaar gevangenis voor de twee verdachten van de brandstichting bij lunchroom Rico aan de Steenstraat in

Identiteit dode in bosjes Presikhaaf is bekend geworden

De identiteit van het stoffelijk overschot dat woensdag in de bosjes werd gevonden aan de Engelenburgstraat in Arnhem is bekend

Geverifieerd door MonsterInsights