Zondagochtend verdachte (42) aangehouden vanwege autobranden

Zondagochtend verdachte (42) aangehouden vanwege autobranden

De politie heeft zondagochtend een nieuwe verdachte aangehouden in het onderzoek naar de reeks autobranden in Arnhem. (Foto: screenhot youtube)

Dit wordt (hierboven) 60.000 keer per maand gezien? Info@ haberarnhem.nl

Verdachte is een 42 jarige vrouw
Uit informatie van de politie blijkt dat het om een 42-jarige vrouw gaat. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij brandstichting. De politie is druk bezig om de autobranden tegen te gaan met allerlei extra onderzoek en opsporingsdiensten. Het lijkt ook vooralsnog goed te gaan.

De dame in kwestie is na grondig onderzoek van de recherche opgepakt en zit inmiddels vast als verdachte. Haar woning is ook doorzocht. Bij welke brandstichting de dame in kwestie betrokken is zal later bekend gemaakt worden. De politie probeert alle verbanden tussen de branden te achterhalen, maar is voorzichtig met het delen van nieuws.

Politie onderzoekt mogelijke verbanden

‘Uiteraard wordt in het onderzoek gekeken naar mogelijke verbanden, inhoudelijk kunnen we daar in deze fase geen nadere mededelingen over doen. We sluiten meer aanhoudingen niet uit.’, aldus dus politie.Bel direct 112 als je iets verdachts ziet
Wel is de politie nog op zoek naar extra informatie: ‘Het verzoek blijft dan ook aan de bewoners van Arnhem om mee alert te blijven. Zie je iets gebeuren (brand of brandstichting) of je ziet iemand zich verdacht gedragen bij een auto, bel direct 112. Hoe eerder de melding, hoe eerder politie kan handelen en hoe groter de pakkans.’

ReactiesRelated Articles

VIDEO Nederlandse trots pakt goud op EK 100 meter

De Nederlandse sprintster heeft vrijdagavond alsnog een gouden medaille weten te veroveren op de EK atletiek in Amsterdam. Reacties

Wijkagent noteert namen van lastige jeugd in Presikhaaf

Wijkagent Richard Buyl is al een tijdje actief in de Arnhemse wijken Presikhaaf 1 en 2.  Reacties

Turks parlementslid in gesprek met Arnhemmers bij restaurant Troya

Zondagochtend was AKP parlementslid Metin Külünk in Arnhem voor campagneactiviteiten voor de parlementsverkiezingen van Turkije die op 1 november zal plaatsvinden. Metin