Pyromaan uit Arnhem was vannacht weer bezig

Pyromaan uit Arnhem was vannacht weer bezig

Weer zijn vannacht auto’s in Arnhem in vlammen opgegaan. Op de Paardebloemstraat in Malburgen was het vannacht raak bij drie auto’s die helemaal zijn afgebrand. Ondanks arrestaties van verdachten, heeft de politie in Arnhem geen grip op de autobranden. Er lijkt meer aan de hand te zijn. (foto: screenshot YouTube)

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar

Alle auto’s zijn total loss verklaard

Alle auto’s zijn total loss verklaard en zijn dus niet meer te gebruiken. De auto’s stonden bij elkaar op een parkeerplaats op de Paardebloemstraat in Malburgen. Of deze brandstichtingen iets te maken hebben met de anderen is niet bekend. Ook is niet bekend bij de redactie of de branden op dezelfde manier zijn uitgevoerd. De politie deelt in ieder geval niet veel informatie.

Geruchten over een onterechte arrestatie

De geruchten over een onterechte arrestatie van een verdachte moeten nu wel serieus genomen worden door de veiligheidsdiensten. Ondanks massale politiecontrole, ook te paard, lijkt er geen einde te komen aan de autobranden in Arnhem. Terwijl kort geleden burgemeester Marcouch nog trots twitterde ‘We hebben beet’.

Vanwege de autobranden is er veel onrust in de stad. Niemand weet wat er gaat gebeuren en wanneer zijn of haar auto aan de beurt is. En nu de politie ook geen grip heeft op de situatie, is dit alles behalve positief voor het imago van de Gelderse hoofdstad. En uiteindelijk zullen Arnhemmers hier ook last van gaan krijgen als de premie’s van de verzekeringen massaal omhoog gaan.





Related Articles

VIDEO Treitervlogger Ismail Ilgun krijgt klappen van boze Turk uit Zaandam

Hoodvlogger Ismail Ilgun staat al enige tijd in de spotlights. De ene groep vindt hem geweldig en de andere groep

Dierense ‘Efsane’ daagt iedereen uit om het tegen hem op te nemen

Efsane stoot de een na de andere tegenstander van tafel en ze blijven maar komen.

Giro d’Italia: Half miljoen bezoekers naar Arnhem en Nijmegen

Vandaag zijn er extra werkzaamheden in de stad om de voorbereidingen van de Giro goed af te ronden. Volgens een

Geverifieerd door MonsterInsights