Zakkenrolsters Elderveld plunderen bankrekening bejaarde dame (90)

Zakkenrolsters Elderveld plunderen bankrekening bejaarde dame (90)

Met deze jonge dames wil je niet alleen in de winkel staan. De ‘vriendelijke’ dames zijn vrolijk, lachen steeds maar stelen in de tussentijd pinpassen van bejaarde dames. Opsporing Verzocht besteedde recent aandacht aan de zakkenrolsters uit de Arnhemse wijk Elderveld. (foto: screenshot youtube)

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar

Eerst gespot bij de Jumbo in Elderveld

Bij de Jumbo in Elderveld worden de dames eerst gespot. Op zaterdag 12 oktober rekent een bejaarde dame haar boodschappen af aan de kassa bij de Jumbo. De twee jonge dames, mogelijk lid van een Roemeense bende, gaan achter haar staan om haar pincode af te kijken. Vanwege drukte valt het niemand op dat de dames tijdens het pinnen afkijken. Ook de kassamedewerker van de Jumbo slaapt en grijpt niet in.

Bejaarde dame wordt gevolgd naar huis

De bejaarde dame wordt daarna gevolgd naar huis, en mogelijk wordt onderweg haar pinpas gestolen. Uiteindelijk pinnen de dames voor duizenden euro’s bij de Game Mania aan spelcomputers. Later doen de dames dit weer opnieuw bij andere winkels en kopen ze in bij de Game Mania in Zwolle.

Toeslaan in wijken waar veel ouderen wonen

Enkele keren gebruiken de dames sjaaltjes om hun gezicht te bedekken, omdat ze niet op de hoogte zijn van alle camera’s. Mogelijk trekken ze nog rond door heel Nederland. De kans is groot dat ze weer toeslaan in steden en wijken waar veel ouderen wonen.

Voor tips en gegevens over deze dames kunt u direct bellen met 0800-6070 omdat de dames goed in beeld zijn.ReactiesRelated Articles

VIDEO De politie in Nederland maakt nu ook gebruik van een stroomstootwapen/Taser

De politie in Nederland maakt per 1 februari 2017 gebruik van een stroomstootwapen. Reacties

Arnhemse ondernemer woedend op Vodafone na hoge rekening

De directie van Padisah Lounge uit Arnhem is woedend op telecomgigant Vodafone. Via social media werd er een bericht met

Ardnt Stroink: ‘Arnhem Centraal hopelijk morgen in bedrijf’

De veiligheidsadviseur van burgemeester Herman Kaiser volgt de storing bij parkeergarage Arnhem Centraal op de voet. Stroink was vandaag weer