Hulpactie gestart om Arnhemse grillroom na brand te steunen

Hulpactie gestart om Arnhemse grillroom na brand te steunen

Grillroom Mardin Ocakbasi werd in de nacht van 21 mei jongstleden getroffen door een brand. Na de coronacrisis kreeg zijn ‘levenswerk’ nog een dreun vanwege een flink brand.

60.000 anderen zien dit ook (per maand)

Grillroom ziet er niet meer uit
De grillroom aan de Hoogstraat in Arnhem ziet er niet meer uit. Fahri Alkan, ook wel bekend als Hizbo, is een man met een gouden hart en staat altijd klaar voor zijn klanten. Ook als klanten in de nachtelijke uren geen geld hebben voor een Turkse linzensoep. De behulpzame en vriendelijke man heeft klanten uit heel Nederland die voor zijn speciale soep en kebab komen. Maar dat kan dus helaas niet meer.

Oude vriendelijke man had geen verzekering
‘Hizbo’ had namelijk geen lopende verzekering , omdat hij de verzekering had opgezegd, nadat hij jaren geleden niet werd geholpen na een waterlekkage. Omdat hij ook geen financiële reserve heeft en geen aansprak kan doen op een verzekering is er een hulpactie gestart om de hardwerkende Arnhemmer aan 15.000 euro te helpen.

Via Go Fund Me kunnen donaties gestort worden zodat ‘Hizbo’ zijn zaak snel kan renoveren en apparatuur kan aanschaffen om weer te draaien. Er in inmiddels al voor bijna 600 euro gedoneerd.




Tags assigned to this article:
Hizbohoreca arnhemMardin ocakbasinieuws

Related Articles

Onderscheiding voor Turkse ondernemer in Arnhem met meeste medewerkers

De Turkse Ondernemers Vereniging, TOV Arnhem, heeft donderdagavond tijdens een drukbezochte nieuwjaarsrecepetie verschillende prijzen uitgereikt aan interessante ondernemers uit de

Deze vriendinnen hebben een week lang geholpen in Turkije

Vrijdagochtend een week geleden zijn de Arnhemse vriendinnen Aleyna, Tugce en Melek met een groep van 150 hulpverleners met vlucht

Gast test neppe iPhone 7 oortjes bij mensen en dit is hun reactie

Veel iPhone liefhebbers zijn aan het wachten tot dat ze de nieuwe iPhone 7, met de nodige hippe accessoires,  een

Geverifieerd door MonsterInsights