Hulpactie gestart om Arnhemse grillroom na brand te steunen

Hulpactie gestart om Arnhemse grillroom na brand te steunen

Grillroom Mardin Ocakbasi werd in de nacht van 21 mei jongstleden getroffen door een brand. Na de coronacrisis kreeg zijn ‘levenswerk’ nog een dreun vanwege een flink brand.

60.000 anderen zien dit ook (per maand)

Grillroom ziet er niet meer uit
De grillroom aan de Hoogstraat in Arnhem ziet er niet meer uit. Fahri Alkan, ook wel bekend als Hizbo, is een man met een gouden hart en staat altijd klaar voor zijn klanten. Ook als klanten in de nachtelijke uren geen geld hebben voor een Turkse linzensoep. De behulpzame en vriendelijke man heeft klanten uit heel Nederland die voor zijn speciale soep en kebab komen. Maar dat kan dus helaas niet meer.

Oude vriendelijke man had geen verzekering
‘Hizbo’ had namelijk geen lopende verzekering , omdat hij de verzekering had opgezegd, nadat hij jaren geleden niet werd geholpen na een waterlekkage. Omdat hij ook geen financiële reserve heeft en geen aansprak kan doen op een verzekering is er een hulpactie gestart om de hardwerkende Arnhemmer aan 15.000 euro te helpen.

Via Go Fund Me kunnen donaties gestort worden zodat ‘Hizbo’ zijn zaak snel kan renoveren en apparatuur kan aanschaffen om weer te draaien. Er in inmiddels al voor bijna 600 euro gedoneerd.Reacties


Tags assigned to this article:
Hizbohoreca arnhemMardin ocakbasinieuws

Related Articles

VIDEO Karim Benzema luistert altijd naar Koran voor een wedstrijd

Karim Benzema, spits van de Spaanse topclub Real Madrid, maakte onlangs bekend dat hij voor alle wedstrijden tien minuten luistert

Grootste McDonalds concurrent Gastronoom is op zoek naar jou!

De bekende fastfood-keten uit Arnhem en omgeving is op zoek naar jou! Reacties

VIDEO Zo makkelijk neemt een kinderlokker jouw kind mee!

Zo makkelijk is het dus om een kind mee te nemen. Reacties