Mega LED schermen bij Gelredome

Mega LED schermen bij Gelredome

Bij het Gelredome in Arnhem staan tegenwoordig twee grote digitale schermen waar bedrijven op kunnen adverteren. De schermen zijn digitaal en bewegen dus ook constant. Niet iedereen is er blij mee, omdat het er ‘niet uit ziet’. Toch zijn er ook veel voordelen die wij voor hebben uitgezocht.

60.000 lezers zien dit maandelijks

1,7 miljoen passanten per maand
Het bedrijf die ze heeft geplaatst adverteert vol lof over het bereik. 1,7 miljoen passanten zien een advertentie langs het Gelredome waar dagelijks ongeveer 60.000 auto’s langsrijden. Mogelijk is het ook mogelijk om een kwart van zo een LED scherm te huren als mkb’er. Tijdens coronatijd stonden de schermen ook vol met allerlei adviezen aan de burgers.

Voor uw beeldvorming en het effect van zo een digitale reclame bij het Gelredome:

  • Vitesse krijg Gelredome niet eens vol (25.000 bezoekers gem.)
  • Haber Arnhem heeft maandelijks meer bezoekers dan het Gelredome.
  • LED scherm heeft bereik van 60.000 passanten per maand

50 x getoond in een uur
De LED schermen zijn 6 bij 4 meter en vallen dus op vanuit alle hoeken. Het interessante is dan ook dat de advertentie op een van die LED schermen in uur tijd 50 keer (6 seconden per keer) wordt getoond.

Zonder opdringerig over te komen zijn de schermen goed te zien en niet weg te zappen. De uiting van uw reclame is ook realtime aan te passen, zodat je elke maand of week iets anders kunt tonen.

Wil je meer informatie, stuur dan een mail naar info@ haberarnhem.nlReacties


Tags assigned to this article:
arnhemgelredomenieuwsteclame

Related Articles

Team Born 2 Fight presenteert nieuwe wedstrijdoutfit

Mesut Cam zit niet graag stil, blijkt maar weer uit zijn recente post. De bekende Arnhemse kickbokstrainer presenteerde gisteren nieuwe

Burgemeester van Arnhem Herman Kaiser krijgt vervanger

De ervaren burgemeester Herman Kaiser krijgt snel een vervanger. Reacties

Trotse Vitesse-fans ‘promoten’ bekerfinale in Nijmegen

Vooralsnog onbekende Vitesse-fans hebben zaterdagmiddag een oproep gedaan aan Nijmegenaren om de bekerwedstrijd van AZ tegen Vitesse te bekijken. De