Trendsetter Arad viert 7-jarig bestaan met Born To Cut

Trendsetter Arad viert 7-jarig bestaan met Born To Cut

De bekende Arnhemse barber Arad Shams viert maandag zijn 7-jarig bestaan met Born To Cut. In 2014 publiceerden wij al een artikel dat Arad in zijn eentje verantwoordelijk was voor het ‘stylen’ van baarden bij vele Arnhemmers.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Een man zonder baard…

De bekende Arnhemmer, met Iraanse roots, had als enige en eerste een baard als ‘jonge kerel’. Dit veranderde langzamerhand tot een trend, waardoor niemand het, op een gegeven moment, erg vond om met een baard rond te lopen. Voor sommige mannen is een man zonder baard namelijk te vergelijken met een huis zonder balkon.

In 2020 is dat beeld niet anders. Born To Cut is inmiddels gegroeid en heeft een nieuwe locatie geopend aan de Van Muijlwijkstraat 156, een paar deuren verder op. Arad is zo snel gegroeid dat hij tegenwoordig met meerdere barbers aanwezig actief is. Barber Moes en Barber James zijn ook een van de vaste bekende gezichten bij Born To Cut.

Born To Cut heeft een historie in Arnhem

De bekende Iraanse kapper is een fenomeen in Arnhem en omgeving. Het begon ooit allemaal bij Infinity Hairfashion. Daarna verhuisde hij naar Kapsalon Koksal, waar Arad vaker zichtbaar was met ‘knippen’. Daar leerde hij de fijne trucjes van het vak en groeide hij uit tot een van de beste barbers van de stad. Uiteindelijk begon hij voor zich zelf en opende hij een kapsalon aan de van Muijlwijkstraat in Arnhem. In 2020 verhuisde Arad uiteindelijk naar een nog grotere locatie aan de Van Muijlwijkstraat 156.





Related Articles

Beste Turkse doelman van Arnhem vraagt Esra Budak ten huwelijk

Sinan Bagci, doelman bij Babberich, heeft woensdagmidag Esra Budak ten huwelijk gevraagd. Volgens verschillende bronnen werd bekend dat Esra blij

Chefkok van Elite Plaza is meer dan alleen een vakman

De chefkok van Elite Plaza is meer dan alleen een vakman in de keuken van Elite Plaza aan de Akkerwindestraat

Gastronoom presenteert ook GastroSushi in Arnhem-Zuid

De vestiging van de Arnhemse cafetariaketen De Gastronoom in de Schuytgraaf komt met iets nieuws in het assortiment. Vandaag werd

Geverifieerd door MonsterInsights