Unieke selectie voor Arnhemse voetbalclub met drie tweelingen

by AMS97531A123 | 3 juni 2020 13:51

Arnhem en voetbal levert soms opmerkelijk nieuws op. Voetbalclub SML uit Arnhem heeft sinds gisteren namelijk drie tweelingen [1]in de selectie van het eerste elftal. Er is zelfs nog een duo met twee broers waardoor het eerste elftal van SML straks een heuse familieteam is. (foto: HetGelderseVoetbal.nl[2])

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Dit maakte Mark Steinfelder bekend via social media. De bestuurslid voetbalzaken was trots op de prestatie van een van de grootste clubs van Arnhem. Eerder publiceerden wij al dat de Turks-Nederlandse broers [3]Fatih en Abdullah Sprenkel verhuizen naar SML.

El Malki weer terug bij SML

Abdelilah El Malki[4] komt ook weer terug naar het eerste van SML. El Malki neemt ook veel ervaring mee na zijn avontuur bij De Graafschap en BVC (1e klasse). Abdelilah heeft ook nog een tweelingbroer in het eerste elftal SML. Behalve de El Malki’s heb je straks nog de tweelingen Sprenkel’s en de Snel’s in het eerste elftal van SML.

SML wordt wel weer een afspiegeling van de samenleving met een kleurrijke elftal met heel veel kwaliteit. De andere spelers die toegevoegd zijn aan het eerste elftal van SML zijn Hugo van Essen, Roy Wittens, Omar Nazary en Ilias ElKharcha uit de eigen jeugd.Endnotes:
  1. tweelingen : http://haberarnhem.nl/2020/05/24/toptransfer-voor-fatih-en-abdullah-sprenkel/
  2. HetGelderseVoetbal.nl: http://www.hetgeldersevoetbal.nl
  3. broers : http://haberarnhem.nl/2020/05/24/toptransfer-voor-fatih-en-abdullah-sprenkel/
  4. El Malki: http://haberarnhem.nl/2019/04/24/arnhemmer-el-malki-op-zoek-naar-nieuwe-club/

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2020/06/03/unieke-selectie-voor-arnhemse-voetbalclub-met-drie-tweelingen/