Man ‘vergeet’ 12,5 miljoen euro in boodschappentas

Man ‘vergeet’ 12,5 miljoen euro in boodschappentas

De politie heeft de identiteit van de man ‘die 12,5 miljoen euro vergat’ in boodschappentassen ontdekt. Het gaat om een Georgier zonder vast verblijfadres in Nederland. Een naam van de man is nog niet bekend gemaakt.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

De ‘toerist’ in kwestie werd afgelopen week opgepakt in Eindhoven in een woning waar hij niet woonde. Tot op heden deed de man er alles aan om niet te praten. Het lukte rechercheurs uiteindelijk om zijn identiteit te achterhalen.

OM in Eindhoven zit wel met een probleem
Er is nog wel een probleem voor het OM in Eindhoven. De man wilt maar niet kwijt hoe hij aan 12,5 miljoen euro aan contant geld komt. Het geld was goed verpakt in 15 grote boodschappentassen. Dus wordt het moeilijk om de verzender en de ontvanger te traceren. Of het gaat om een mogelijke ‘hawala’ transactie is ook niet bekend.

zo veel is dat dus…. 12,5 miljoen Euro

Koerier’ voor grote transacties
Bronnen uit Eindhoven melden dat het om een ‘koerier’ gaat van internationale transacties. Deze ‘speciale’ bedrijven doen er alles aan om geld te ‘verzenden’ zonder gebruik te maken van IBAN of een tikkie. Zo kan er belastingvrij geld heen en weet verzonden worden zonder dat de staat het merkt. Er is wel een risico! Als je een minder slimmer ‘koerier’ hebt uit Georgie is er een kans dat je alles kwijt bent.





Related Articles

Arnhem heeft er twee nieuwe Turkse baby’s bij

Volgens de burgerlijke stand van de gemeente heeft de stad er twee nieuwe Turkse baby’s bij gekregen. 

Ismet Dilekci topscorer tijdens Baklava Toernooi 2018

Topspits Ismet Dilekci werd zondagmiddag topscorer tijdens het Baklava toernooi van voetbalvereniging Elsweide uit Arnhem. De sterke spits van Veluwezoom

UMS minishop start online fashion store vanuit Duiven

UMS minishop uit Duiven is onlangs begonnen met een eigen online fashion store vanuit Duiven. Het bedrijf richt zich vooral

Geverifieerd door MonsterInsights