Stichting Sunflower Ranch kan blijven bestaan

Stichting Sunflower Ranch kan blijven bestaan

De Arnhemse stichting Sunflower ranch kan blijven bestaan dankzij vele sponsoren maar vooral door heel veel vrijwillige hulp. (Foto: Andrea Sonderen)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

De stichting werd in mei van dit jaar door het noodlot getroffen in de vorm van mysterieuze    vernielingen en dieren die gewond raakte.

Daarmee gaf de stichting te kennen er misschien na 20 jaar ermee te moeten stoppen omdat dit financieel niet meer haalbaar was om door te kunnen gaan.

Zo zou er dan een einde komen aan de diverse aai en knuffelprojecten in verzorgingstehuizen met ouderen, zouden mindervalide mensen niet meer met de dieren om kunnen gaan en  zou er een einde komen voor de BSO’s waar de stichting zich al jaren voor inzet.

Na veel media aandacht is er dan toch hulp gekomen zo heeft Agruniek rijnvallei en Welkoop uit Elst 40 zakken voer gesponsord ( 100kg kippenvoer en 300kg konijnen en cavia voer).

Hebben Niels en Ruud de Boer de nieuwe zadelkamer gemaakt, Daarnaast heeft een vrijwilliger van mister valentino’s dog show de nieuwe hekken gemaakt , en heeft Optimaal zorg uit Elst 2 klusjesmannen geregeld  die hebben vervolgens de nieuwe rijbak en de omheining  geïnstalleerd. 

Maar ook kwa donaties heeft het niet stil gestaan, zo heeft de crowdfunding’s actie van Bas Kaptein maar liefst 46 donateurs opgeleverd met een totaal bedrag van €852,23 tevens werd er ook privé ruim gedoneerd aan de stichting.



‘’Kaptein : Wat was het een feest zaterdag ik had voor de meiden echte kinderchampagne met glazen meegenomen en natuurlijk ovenheerlijke tompouzen voor iedereen dit kwam echt als een verrassing voor de jonge vrijwilligsters die zich wekelijks inzetten voor het welzijn en verzorging voor de dieren daar , er werd zelfs door hun een heuse polonaise gehouden schitterend om het plezier van de kinderen te zien.’’

Met dit alles lijkt de stichting gered en kunnen ze door gaan met hun belangrijke activiteiten het zij in afgeslankte vorm  maar op een nieuwe mooie locatie.


Tags assigned to this article:
nieuwsrnhem

Related Articles

Arnhem opent informatiepunt voor Giro d ‘Italia in building 026

Aanstaande vrijdag, 8 april, om 16.00 uur opent wethouder Gerrie Elfrink het Giro Informatiepunt in Building 026 aan de Koningsstraat

Wereldberoemde Taksim trio komt naar Musis in Arnhem

Het nieuwe festival Masters of Anatolia start in Musis met het beroemde Taksim Trio! Het Istanbulse trio verbindt op hypnotiserende wijze traditionele Turkse

VIDEO Agressieve Marokkaan maakt het de politie knap lastig

Deze agressieve Marokkaan maakt het de politieagenten niet makkelijk. Ondanks dat hij in overtreding is, weet hij zich niet fatsoenlijk

Geverifieerd door MonsterInsights