Overval in Arnhem-Zuid blijkt geen overval te zijn

Overval in Arnhem-Zuid blijkt geen overval te zijn

Bij een gewapende overval, eergisteren in Arnhem-Zuid, op een woning aan de Ratelaarstraat is de bewoonster gewond geraakt bleek uit een politiebericht. Volgens omwonenden blijkt er toch meer aan de hand te zijn.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Geen overval maar een mislukte ripdeal

Anonieme bronnen uit de wijk melden dat er sprake is van een mislukte ripdeal. ‘Er zijn meerdere panden in de wijk die functioneren als ‘drugspand’ voor dit soort handelingen.’, aldus een buurtbewoner die niet bij naam genoemd wilde worden. De drie verdachten waren daar niet toevallig, maar juist vanwege een transactie die op locatie zou plaatsvinden. Om onduidelijke redenen ging de deal niet rond, waardoor de verdachten alsnog met heel veel geweld geld hebben meegenomen.

Verklaring politie inzake overval

In een verklaring van de politie staat het volgende: ‘Drie gemaskerde mannen drongen gister avond op 13-06-2020  rond 23.30 uur de woning binnen en bedreigde de aanwezigen met een wapen. De bewoonster verzette zich en raakte daarbij lichtgewond. Tijdens de overval is de aanwezige man beperkt in zijn vrijheid.’ De politie is nog wel op zoek naar getuigen en andere die meer informatie hebben.

Politie gaat woningen langs
Inmiddels is de politie een buurtonderzoek gestart en worden alle buren ondervraagd of men meer informatie heeft. Maandagochtend kregen de eerste omwonenden bezoek van de politie voor meer informatie.

De bewoonster van de woning verzette zich enorm bij ‘de overval’ en raakte ook gewond. De verdachte mannen zijn met een buit vertrokken. Wat het exacte bedrag is werd niet bekend gemaakt. Niet officiële bronnen melden dat het gaat om een bedrag van 5000 euro.




Tags assigned to this article:
arnhems nieuwsArnhems niruwsnieuwsRipdealRipfesl

Related Articles

Bilal Budak lanceert nieuwste song via Spotify

De Arnhemse rapper en songwriter Bilal Budak, uit Klarendal heeft onlangs zijn nieuwste liedje ‘Kalbim Yanar, gelanceerd via Spotify. De

Ruzie in Arnhem-Zuid waar meerdere personen bij betrokken zijn

Gisterenmiddag rond 12.15 uur heeft er een incident plaatsgevonden op de Burgemeester Matsersingel in Arnhem-Zuid.

Horeca moet straks om 18.00 uur of 20.00 uur dicht

Het Kabinet zal dinsdag volgens diverse Haagse bronnen met verschillende maatregelen komen om verspreiding van de coronavirus tegen te gaan.

Geverifieerd door MonsterInsights