Mega order uit Nijmegen voor Turkse bakkerij Divan

Mega order uit Nijmegen voor Turkse bakkerij Divan

Een oplettende lezer van HaberArnhem.nl zag vandaag dat de Arnhemse bakker Divan ook in Nijmegen is gespot. Divan zou een mega order leveren in Nijmegen.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Levering aan horeca in Nijmegen
Mogelijk gaat het om levering van brood aan horecabedrijven in Nijmegen. De bakker levert grote aantallen aan pizzeria’s en restaurants. Helaas hebben we dit niet kunnen bevestigen. Geruchten over een nieuwe vestiging van Divan in Nijmegen is ook nog een optie van onze vaste bron.

Turks brood voor alle Gelderlanders
De Turkse bakker Divan is bekend in Arnhem en omgeving. De bakker heeft al jaren klanten uit heel Gelderland, omdat niet alle steden en dorpen in Gelderland een Turkse bakker hebben. Daardoor is de locatie in Arnhem ook een ontmoetingsplaats voor velen omdat het er altijd gezellig is.

Divan is al jaren een begrip in Arnhem. Eerder publiceerde HBA ook al dat de bakker een record had verbroken door 1000 lahmacuns te maken in maar vijf uurtjes. Niet alle bakkers hebben de middelen en expertise om zo veel lahmacuns in een recordtijd klaar te maken.




Related Articles

Fontein Blauwe Golven gaat weer spuiten in het nieuwe jaar

De fontein bij de Blauwe Golven in Arnhem gaat in het eerste kwartaal van 2022 weer water spuiten zoals dat

Waarschuwing voor heel Gelderland: Blijf na 21.00 uur thuis

Het KNMI komt met een waarschuwing voor Gelderland vanwege het slechte weer. In de loop van vanavond is er kans

Weinig keuze voor woningzoekers in Arnhem

Strijbosch Thunnissen Research: Prijzen stabiliseren in Arnhemse woningmarkt Al drie kwartalen op rij blijven de woningprijzen in Arnhem nagenoeg stabiel.

Geverifieerd door MonsterInsights