Chico’s Drive en De Gastronoom bereiken akkoord

Chico’s Drive en De Gastronoom bereiken akkoord

Chico’s Drive en cafetariaketen De Gastronoom hebben twee dagen geleden een akkoord bereikt voor een samenwerking. Chico bracht het nieuws zelf naar buiten toen de handtekeningen werden gezet. Of Arnhem een GastroChico vestiging gaat krijgen is nog niet duidelijk.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Al jaren een begrip in horecaland
De bekende ondernemers zijn al jaren een begrip in horecaland in Arnhem. En staan ook steeds in de picture in de stad. Afgelopen jaar waren er ook geruchten in de wandelgangen over een samenwerking, maar kwam er niks zoals nu naar buiten.

Samenwerking De Gastronoom en Chico
Wat de samenwerkingsverband exact gaat inhouden is niet bekend. Behalve het tekenen van een contract door beide heren is er weinig nieuws. Berichten dichtbij de heren melden dat het gaat om een samenwerking met betrekking tot voorraadbeheer van producten.

Chico en De Gastronoom ondernemen al jaren in Arnhem met allerlei innovatieve ideeën bij Chico’s Place en De Gastronoom. De afgelopen jaren hebben beide bedrijven te maken met hevige concurrentie. En zijn er dus kansen bij een eventuele samenwerking.Reacties


Tags assigned to this article:
Ali Denizchicode gastronoomnieuws

Related Articles

Marcouch: Suikerfeest is normaal een levendig feest, maar nu rustig, in coronatijd.

Burgemeester Ahmed Marcouch heeft via LinkedIn een boodschap gedeeld met al zijn volgers naar aanleiding van actuele ondwerpen: (foto: archief)

DENK-Kamerleden Kuzu en Öztürk komen zaterdag naar Arnhem

Het nieuwe bestuur, onder leiding van voorzitter Huseyin Turkoglu, van de Aya Sofya moskee in Klarendal begint actief aan haar

Zomeractie: op de fiets naar de binnenstad levert geld op

Op de fiets naar de stad komen loont deze zomer. Wie vanaf 21 juni naar de stad komt met de