Chico’s Drive en De Gastronoom bereiken akkoord

Chico’s Drive en De Gastronoom bereiken akkoord

Chico’s Drive en cafetariaketen De Gastronoom hebben twee dagen geleden een akkoord bereikt voor een samenwerking. Chico bracht het nieuws zelf naar buiten toen de handtekeningen werden gezet. Of Arnhem een GastroChico vestiging gaat krijgen is nog niet duidelijk.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Al jaren een begrip in horecaland
De bekende ondernemers zijn al jaren een begrip in horecaland in Arnhem. En staan ook steeds in de picture in de stad. Afgelopen jaar waren er ook geruchten in de wandelgangen over een samenwerking, maar kwam er niks zoals nu naar buiten.

Samenwerking De Gastronoom en Chico
Wat de samenwerkingsverband exact gaat inhouden is niet bekend. Behalve het tekenen van een contract door beide heren is er weinig nieuws. Berichten dichtbij de heren melden dat het gaat om een samenwerking met betrekking tot voorraadbeheer van producten.

Chico en De Gastronoom ondernemen al jaren in Arnhem met allerlei innovatieve ideeën bij Chico’s Place en De Gastronoom. De afgelopen jaren hebben beide bedrijven te maken met hevige concurrentie. En zijn er dus kansen bij een eventuele samenwerking.




Tags assigned to this article:
Ali Denizchicode gastronoomnieuws

Related Articles

Fysiotherapeut in Arnhem groeit direct vanwege unieke situatie

De bekende ex-voetballer Emre Zorlu opende onlangs als eerste Turkse Arnhemmer een praktijk voor fysiotherapie in Arnhem. Zo bijzonder was

Veel klachten over Arnhemmer na ‘drifting’ met BMW op klaarlichte dag

Een onbekende Arnhemmer heeft voor veel klachten gezorgd nadat hij met zijn monster BMW aan het driften (slippen met de

D66 organiseert thema-avond over fietsen in Arnhem

Het fietsgebruik groeit. In de stad is het al jaren de schoonste, goedkoopste en snelste manier om van A naar

Geverifieerd door MonsterInsights