Chico’s Drive en De Gastronoom bereiken akkoord

by AMS97531A123 | 27 juni 2020 12:01

Chico’s Drive en cafetariaketen De Gastronoom hebben twee dagen geleden een akkoord bereikt voor een samenwerking. Chico[1] bracht het nieuws zelf naar buiten toen de handtekeningen werden gezet. Of Arnhem een GastroChico vestiging gaat krijgen is nog niet duidelijk.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Al jaren een begrip in horecaland
De bekende ondernemers zijn al jaren een begrip in horecaland in Arnhem. En staan ook steeds in de picture in de stad. Afgelopen jaar waren er ook geruchten in de wandelgangen over een samenwerking, maar kwam er niks zoals nu naar buiten.

Samenwerking De Gastronoom en Chico
Wat de samenwerkingsverband exact gaat inhouden is niet bekend. Behalve het tekenen van een contract door beide heren is er weinig nieuws. Berichten dichtbij de heren melden dat het gaat om een samenwerking met betrekking tot voorraadbeheer van producten.

Chico en De Gastronoom ondernemen al jaren in Arnhem met allerlei innovatieve ideeën bij Chico’s Place en De Gastronoom. De afgelopen jaren hebben beide bedrijven te maken met hevige concurrentie. En zijn er dus kansen bij een eventuele samenwerking.Endnotes:
  1. Chico: http://haberarnhem.nl/2020/05/31/chicos-place-heeft-een-nieuwe-eigenaar/

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2020/06/27/chicos-drive-en-de-gastronoom-bereiken-akkoord/