Eerste corona-proof optreden van Karsu in Arnhem

Eerste corona-proof optreden van Karsu in Arnhem

Arnhem begint steeds meer muzikanten binnen te halen dan alleen standaard witte popmuzikanten. Stadstheater Musis doet er alles aan om Arnhem zo goed mogelijk op de kaart te zetten, ook ‘after corona’. Het concert van Mustafa Sandal werd ook al vanwege corona uitgesteld.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ONS Festival in Arnhem met muzikante Karsu

Zo kondigde Stadstheater Musis onlangs aan in het kader van ONS festival de veelzijdige en prachtige muzikante Karsu naar Arnhem te halen voor een concert. Dit is meteen ook de eerste corona-proof optreden van Karsu. Daarna heeft Karsu allerlei optredens in Istanbul, Amsterdam en andere steden.

Ticket concert Karsu

Bekende Amsterdamse met Turkse roots

De bekende Amsterdamse muzikante met Turkse roots mixt pop, jazz, klassieke en natuurlijk ook Turkse muziek tot een genot en een muzikale show. De Nederlandse Turk is al jaren een begrip in Nederland en in Turkije. Behalve een prachtige stem, kan Karsu ook nog teksten schrijven en is ze actief als componiste.

Online tickets voor concert Karsu

Het concert van Karsu in Arnhem is op donderdag 09 juli om 21.00 uur in Musis Theater. De tickets zijn verkrijgbaar via Musis Stadstheater.



Related Articles

Voetballer Anadolu’90 trots na behalen rijbewijs

Een van de bekendste amateurvoetballers uit Eerbeek, Fikri Yuksel, heeft zijn rijbewijs gehaald. Dit maakte rijinstructeur Nevzat van rijschool Efor

BEELDEN Nederlandse ouderen in Didam bewegen met Halay-liedje van Burhan Çaçan

Bij de gasterij in Didam gebeuren wel hele bijzondere dingen. Oude Nederlandse dames en een ook heer trainen met elkaar

Geverifieerd door MonsterInsights