Mert Markt opent grootste etnische supermarkt in Arnhem

Mert Markt opent grootste etnische supermarkt in Arnhem

Het klinkt als een sprookje, maar is het toch niet! Na de komst van twee grote supermarkten zoals Meltem Plaza en Guven Supermarkt krijgt Arnhem weer een grote etnische supermarkt in de stad. Mert Markt opent op 24 juli haar deuren in winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem.

Mert Markt heeft al een vestiging in Arnhem-Zuid

Mert Markt heeft al een vestiging in Arnhem-Zuid en gaat nu de strijd aan in Arnhem-Noord met de andere twee etnische supermarkten Meltem Plaza en Guven Supermarkt. Deze laatste is de laatste jaren bezig met een enorme groei en is met afstand marktleider in Arnhem en omgeving. Zo is een naaste concurrent aan de Honigkamp inmiddels verdwenen en zijn andere etnische supermarkten kleiner geworden.

Voormalige locatie Coop

De nieuwe ‘Turkse’ supermarkt komt op de voormalige locatie van Coop in winkelcentrum Presikhaaf. Met een breed assortiment van meer dan 10.000 producten gaat Mert Markt de concurrentie aan met Coop , Albert Heijn en de Aldi op winkelcentrum Presikhaaf. Het wordt ook meteen de grootste etnische supermarkt van Nederland.

Nieuwe prijzenoorlog in Arnhem

Met de komst van Mert Markt begint er weer een nieuwe prijzenoorlog in supermarktland in Arnhem. De Arnhemmer zal nu meer aanbod en keuze hebben om de prijzen te vergelijken voor de boodschappen. Wie zich na deze prijzenoorlog mag uitroepen tot goedkoopste etnische supermarkt zal snel genoeg duidelijk worden.

Later meer…..ReactiesRelated Articles

BIZAR in 5 minuten 7 bekeuringen

BIZAR, deze meneer uit Turkije heeft in vijf minuten zeven bekeuringen. Tussen de bekeuringen zit er steeds een verschil van 1 minuut.

Extra fietsparkeerplaatsen in centrum

Door ruim 350 extra fietsenstallingen te plaatsen aan de rand van het centrum maakt Arnhem het fietsers gemakkelijker en zorgt

Bekende Arnhemse imam gaat in gesprek met ouderen

De bekende Arnhemse imam Muhsin Gumus was woensdagmiddag op bezoek bij Zorg en Welzijn Arnhem waar voornamelijk oudere Turkse Arnhemmers