Agente schiet man neer na mondmasker discussie

Agente schiet man neer na mondmasker discussie

In de Verenigde Staten was het weer onrustig in een winkel in de stad Michigan. Een discussie tussen twee bezoekers liep uit de hand nadat een klant had gewaarschuwd dat er een klant rondliep zonder mondmasker. (foto: screenshot youtube)

Mondmasker discussie en klant werd neergestoken

De discussie tussen de twee bezoekers liep uit de hand vanwege het niet dragen van een mondmasker, waarna een klant werd neergestoken omdat hij de ander aansprak op zijn gedrag. De politie in Michigan werd direct gebeld, en een agente kwam ter plekke aan. De dader was inmiddels al spoorloos, maar werd even later toch gesignaleerd.

Geen BLM kwestie

Om een BLM-discussie tegen te gaan is het verstandig om te melden dat de dader direct met een mes op de agente afloopt. Ondanks duidelijke waarschuwingen van de agente loopt de dader met een mes af op de agente, die daarna meer dan tien kogels afvuurt op de man en met moeite uitschakelt.

Let op onderstaande beelden kunnen als schokkend worden ervaren:

ReactiesRelated Articles

‘Anonieme’ Arnhemmer wenst iedereen alvast een fijne Suikerfeest

De Ramadan blijft een traditie voor een ‘anonieme’ Arnhemmer om zijn kunstwerk aan de stad te tonen. Sinds de laatste

13-jarig Whitney is weer terecht

De 13-jarige Whitney is weer terecht. Het meisje ‘verdween’ op 11 augustus en sindsien was ze niet meer bereikbaar.  Reacties

Bekende Arnhemse sportvrouw begint Rosuz.nl

De bekende Arnhemse sportvrouw, Suzanne Dieker, is onlangs haar eigen bedrijf begonnen. Rosuz biedt luxueuze Flowerboxen met longlife rozen in