Mert Markt komt met verrassende openingsaanbieding

Mert Markt komt met verrassende openingsaanbieding

De Arnhemse Supermarkt Mert opent aanstaande vrijdag 24 juli de deuren van de grootste etnische supermarkt van Nederland. De officiële handeling, het symbolisch doorknippen van het toegangslint, zal uitgevoerd worden door Pieter Polman (Managing Director Wereldhave Nederland) en Fatih Mert (eigenaar Mert Markt). (Foto: Mert Markt Facebook)

(Per maand zien 60.000 anderen dit ook)

Grootste etnische supermarkt van NL
De grootste etnische supermarkt van Nederland gaat de strijd aan in Arnhem en komt met verrassende aanbiedingen om de opening meer glans te geven. Officieel is er nog geen sprake van een prijzenoorlog, maar de acties van Mert zijn wel heel scherp.

Opening met scherpe aanbiedingen
De opening zal vrijdag om 10.00 uur plaatsvinden. Experts verwachten dat de opening veel publiek gaat trekken omdat de aanbiedingen scherp zijn en winkelend publiek in winkelcentrum Presikhaaf ook aanwezig zal zijn.

Hieronder treft u de folder aan met de openingsaanbieding van de grootste etnische supermarkt van Nederland. De aanbiedingen van Mert Markt zijn geldig tot en met 14 augustus 2020.

ReactiesRelated Articles

Vitesse Legends winnaar jubileumtoernooi

De Vitesse Legends zijn winnaar geworden van het Vitesse Jubileumtoernooi, zaterdag 10 juni op onze trainingsaccommodatie. (bron: Vitesse) Reacties

Vanaf 2020 boete van 600 euro voor rookruimte horeca

Vanaf 1 april 2020 heb je echt een probleem als je een cafe of shisha lounge hebt in Nederland. De

Presikhaaf krijgt weer een grote Turkse supermarkt

Het hing al een tijdje in de lucht, maar sinds kort is het officieel geworden. Winkelcentrum Presikhaaf krijgt een nieuwe