Turkse gastvrijheid tijdens ‘vakantie’ aan de Hommelstraat

by AMS97531A123 | 26 juli 2020 12:18

De Turks Nederlandse ondernemers aan de Hommelstraat in Arnhem doen er alles aan om de thuisblijvers in de regio Arnhem goed te ontvangen. Rekening houdend met de corona maatregelen worden looproute’s, en de locaties voor terrastafels aan de Hommelstraat besproken.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Turkse gastvrijheid in Arnhem
De heren van De Gastronoom, By Barber en Bakkerij Divan hebben wekelijks overleg over de veiligheid in de wijk, sociale activiteiten en hoe om te gaan met vakantie nu veel mensen thuis blijven. De Turkse gastvrijheid was al een extra service bij deze Arnhemse ondernemers. Een kopje koffie of thee bij kapsalon By Barber is het eerste wat je gevraagd wordt als je binnenkwam. Bij de andere Turkse winkels aan de Hommelstraat is het niet anders.

Leukste winkelstraat van Arnhem
Tijdens hun wekelijkse overleg worden bovengenoemde punten besproken en acties uitgevoerd om een van de leukste winkelstraten van Arnhem nog leuker en gastvrijer te maken. Volgens een voorbijganger is het zelfs veel leuker dan de binnenstad omdat er amper leegte is. ‘Het is altijd een gezellige boel.’

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Bronnen uit de winkelstraat melden ook dat er nu ook extra aandacht is voor de Hommelstraat omdat burgemeester Marcouch daar elke dag langs loopt als hij naar het stadhuis gaat. En dan is het extra belangrijk dat de straat en winkels er altijd keurig uit zien.

Source URL: https://haberarnhem.nl/2020/07/26/turkse-gastvrijheid-tijdens-vakantie-aan-de-hommelstraat/