Taarten van Asli nu ook verkrijgbaar in Gelders restaurant

Taarten van Asli nu ook verkrijgbaar in Gelders restaurant

De taarten van Asli zijn tegenwoordig ook verkrijgbaar in Gelderland. De bekende taartenqueen Asli levert diverse soorten taarten en gebakjes aan bekende restaurants in de Randstad. (Foto: Taarten van Asli/Insta)

60.000 anderen zien dit maandelijks

Veel bekende en heerlijke taarten
Zo is de Red Velvet, bekend bij onder andere Club Marina ook afkomstig van Asli. De Turks Nederlandse taartenbakster levert tegenwoordig ook speciale taarten in Gelderland. Bij Turks en Italiaans restaurant Rocca in Zutphen kun je tegenwoordig ook bijvoorbeeld genieten van een heerlijke Red Velvet. Helemaal naar Amsterdam of Den Haag rijden is niet meer noodzakelijk.

Asli begon in haar jeugdjaren met het maken van allerlei soorten gebak en taarten. Op haar eigen website schrijft ze: ‘En ik experimenteerde alleen maar. En in de meeste gevallen smaakte het nergens naar of was het nog rauw. Maar hey, ik was ook maar 11 of 12.’ Daarna was er vooruitgang en levert Asli anno 2020 taarten in heel Nederland. Tegenwoordig heeft ze haar eigen groothandel en is ze enorm famous met tienduizenden volgers.

Taarten niet overal verkrijgbaar
Behalve dat de taarten van Asli heerlijk zijn, zijn ze ook niet overal verkrijgbaar. De exclusieve taarten zijn speciaal gemaakt en ook nog eens prijzig in de inkoop. Niemand kent dan ook de ingrediënten. Volgens de kenners zijn de taarten anders dan anders en trekt dit daarom juist mensen aan die willen genieten van een gebakje.

Zie enkel foto’s van Asli en haar bijzondere taarten:

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Voor de nieuwsgierigen onder ons: Dit is Asli, herself:



Related Articles

Crimineel uit Arnhem steelt voor 150 euro aan deodorant bij Kruidvat

Op donderdagmiddag 11 januari komt een man met een pet de Kruidvat in aan de Steenstraat in Arnhem. )Waarom de

VIDEO Neerzetten hoofd Nabiel Amzieb in Amsterdam is gefilmd

Degene die het hoofd van Nabil Amzieb heeft neergezet voor een shisha lounge aan de Amstelveenseweg in Amsterdam, is door

VIDEO Afgehakte hoofd Amzieb (23) signaal aan iedereen die wil praten

Het slachtoffer van de bizarre liquidatie van de 23-jarige Nabil Amzieb is meer dan alleen een liquidatie. Volgens de Telegraaf

Geverifieerd door MonsterInsights