Identiteit dader steekpartij Musis bekend bij politie

Identiteit dader steekpartij Musis bekend bij politie

De politie in Arnhem heeft bekend gemaakt dat de identiteit van de dader van een steekincident bij Musispark bekend is. Dit werd vrijdagavond laat gepubliceerd.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Een man raakte zwaargewond
Een man raakte vrijdagavond zwaar gewond bij het Musispark in het centrum van Arnhem. Volgens de eerste berichten was hij neergestoken. De dader verdween in de avonduren, maar was wel bekend bij de politie. De neergestoken man werd met spoed gebracht naar het ziekenhuis.

Dader komt zelf langs bij de politie
Zaterdagochtend werd duidelijk dat de 48-jarige dader zich inmiddels had gemeld bij de politie en ook was ingesloten voor verhoor en nader onderzoek.

Wat voorafging aan het steekincident is niet bekend. Of de twee elkaar kennen is ook nog niet bekend. Het Musispark in Arnhem is na zonsondergang vaak een locatie waar ongure typen komen en drugsdealers hun gang kunnen gaan.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Related Articles

Turkse optocht in Arnhem was succesvol en leuk voor de stad

De Turkse optocht in Arnhem van afgelopen zondag was weer een succes dankzij duizenden mensen die er op af waren

Nog een Arnhemse voetballer in het huwelijksbootje: Yasin Köylü getrouwd

De bekende Arnhemse voetballer Yasin Köylü is geen vrijgezel meer. Köylü speelde jarenlang bij de Arnhemse Boys, FC Presikhaaf en

Wifimedia opent Experience Center aan Mercatorweg

ARNHEM – Wifimedia, specialist op het gebied van audio- en videostreaming en draadloze (wifi) oplossingen, verhuist van de Vossenstraat naar

Geverifieerd door MonsterInsights