Vitesse breidt business club uit met de Vitesse Business Academy

Vitesse breidt business club uit met de Vitesse Business Academy

Vanaf seizoen 2020|2021 presenteert Vitesse een speciale business club voor jonge professionals, genaamd de Vitesse Business Academy (VBA). Deze business club is exclusief voor jonge ondernemers, ZZP’ers en talenten binnen organisaties tussen de 20 en 35 jaar. Met de intreding van de Vitesse Business Academy bieden wij op laagdrempelige wijze de mogelijkheid om toekomstige leden te verbinden aan het grote bestaande netwerk van Vitesse en haar Business Club Vitesse-GelreDome. (Foto: Vitesse.nl)

Meer dan zorg…


Laag tarief voor jonge professionals
Voor een laag tarief kunnen jonge professionals gebruik maken van verscheidende faciliteiten. Van een zitplaats in GelreDome met een prachtig uitzicht tot minimaal vier netwerkbijeenkomsten en maandelijks een online event. De Vitesse Business Academy heeft opleiden, innovatie en vrijblijvend netwerken hoog in het vaandel staan. Dit vinden wij te allen tijde terug in de bijeenkomsten en evenementen.

Arnhem barst van het jonge talent
Olivier Smit, commercieel directeur Vitesse: “Arnhem is een stad waar het barst van het jonge talent. Wij als Vitesse omarmen het talent, maar richten ons niet alleen op voetbal. Ook op zakelijk vlak stimuleren wij graag jonge professionals om zich te ontwikkelen en hun dromen na te jagen. Bij onze Vitesse Business Academy bieden wij jonge professionals de perfecte gelegenheid om zich te kunnen ontwikkelen en om op laagdrempelig wijze een eigen netwerk op te kunnen bouwen. Uiteraard in een unieke sfeer van topsport.” 

Reacties


Tags assigned to this article:
academytalentVitesse

Related Articles

Vastgoedbeleggingsbedrijf RVG koopt complex 53 appartementen en 1.350 m² commercieel in Arnhem

ARNHEM – RVG Invest C.V. uit Rheden heeft in december 2017 complex “Coehoornstaete” gekocht. Reacties

Elsweide organiseert sportfestival op 23 april

Voetbalvereniging Elsweide organsieert op 23 en 24 april weer een sportfestival, dat voor iedereen toegankelijk is. De voetbalclub uit Presikhaaf