School in Arnhem neemt maatregelen na corona besmetting

School in Arnhem neemt maatregelen na corona besmetting

Een van de medewerkers van het Olympus College in Arnhem is positief getest op het coronavirus. Dit maakte een van de rectoren van het Olympus College bekend aan de leerlingen.

Medewerker met corona blijft anoniem
De medewerker in kwestie is op dit moment gezond en verblijft thuis. Vanwege privacy redenen komt de school niet met een naam. Op advies van het GGD deelde het Olympus College bovenstaande met de leerlingen en ouders.

Leerlingen en medewerkers met klachten
De medewerker in kwestie is tot en met donderdag 3 september op school geweest en heeft natuurlijk al die tijd contact gehad met anderen. Er is wel een bron- en contactonderzoek gehouden waaruit is gebleken dat een besmetting van anderen minimaal is.

De rector komt wel met een dringend advies om te kijken of anderen klachten hebben zoals verkoudheid, hoesten of plotseling slecht kunnen ruiken en proeven. Indien dat het geval is is het advies om thuis te blijven.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Tags assigned to this article:
arnhemcorobanieuws

Related Articles

Op Internationale Vrouwendag net als voorgaande jaren een ontmoeting voor vrouwen

Op Internationale Vrouwendag, vrijdag 8 maart 2019, organiseren de Arnhemse Wereldvrouwen weer net als voorgaande jaren een ontmoeting voor vrouwen.

Wereldrecord ‘Grootste Halay’ verbroken tijdens Posof Seyranı

Tijdens eerste Pinksterdag werd tijdens de Posof Seyranı in Eersel, een festival met duizenden Turkse Nederlanders en bezoekers uit Duitsland

Opening Syrische supermarkt laat nog steeds op zich wachten

Arnhem telt de laatste jaren steeds meer Syriers en inwoners uit het Midden-Oosten die de hoofdstad van Gelderland kiezen als

Geverifieerd door MonsterInsights