Kwalitaria Schuytgraaf weer opzoek naar nieuwe eigenaar

Kwalitaria Schuytgraaf weer opzoek naar nieuwe eigenaar

De verkoopafdeling van Kwalitaria is er maar druk mee. De locatie aan de Fortunastraat in Schuytgraaf wil maar niet bloeien zoals het hoort. De locatie is weer beschikbaar ter overname. (foto: Google Streetview)

Kwalitaria Presikhaaf ook eind 2019 gesloten

De vestiging in Winkelcentrum Presikhaaf sloot ook eind 2019 omdat de franchisenemer moeite had met de veel hoge maandlasten. Een paar weken geleden werd de vestiging weer geoepend. De keten heeft het in Arnhem enorm moeilijk met belangrijke concurrenten zoals De Gastronoom, Chico’s, Pizzeria Collega’s en Sofram in Elderveld.

Cafetaria beschikbaar ter overname

De vestiging in Winkelcentrum Schuytgraaf is weer beschikbaar ter overnamen, nadat de nieuwe eigenaar het had overgenomen van Ali Deniz. Deniz had in 2017 in Schuytgraaf een Kwalitaria en De Gastronoom vestiging in een geopend, maar zag al dat de vestiging in Schuytgraaf financieel minder aantrekkelijk was dan verwacht.

Koopsom voor Kwalitaria Schuytgraaf bekend geworden

De nieuwe ondernemer voor de vestiging in Winkelcentrum Schuytgraaf moet 250.000 euro op tafel leggen om de vestiging te kunnen overnemen. De in 2017 geopende vestiging heeft al veel eigenaren gehad, terwijl het pas drie jaar bestaat.

De Kwalitaria heeft op haar website alle benodigde informatie geplaatst om nieuwe eigenaren te overtuigen voor de vestiging in Schuytgraaf. Een huur- en franchisebijdrage worden bewust niet genoemd, terwijl juist deze relevant zijn voor geïnteresseerden.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Reacties


Tags assigned to this article:
Ali DenizChicos placeGastronoomKwalitaria

Related Articles

Gamma maakt veel detailhandel kapot in Arnhem

Bouwmarkt Gamma is al jaren niet meer de bouwmarkt zoals wij die van vroeger kennen. Het bedrijf verkoopt tegenwoordig van

In actie voor een plasticvrij Arnhem

Gemeente Arnhem, De Groene Vos en Rozet maken zich van 9 februari t/m 10 april sterk voor een plasticvrij Arnhem.

Elsweide organiseert sportfestival op 23 april

Voetbalvereniging Elsweide organsieert op 23 en 24 april weer een sportfestival, dat voor iedereen toegankelijk is. De voetbalclub uit Presikhaaf