Kwalitaria Schuytgraaf weer opzoek naar nieuwe eigenaar

Kwalitaria Schuytgraaf weer opzoek naar nieuwe eigenaar

De verkoopafdeling van Kwalitaria is er maar druk mee. De locatie aan de Fortunastraat in Schuytgraaf wil maar niet bloeien zoals het hoort. De locatie is weer beschikbaar ter overname. (foto: Google Streetview)

Kwalitaria Presikhaaf ook eind 2019 gesloten

De vestiging in Winkelcentrum Presikhaaf sloot ook eind 2019 omdat de franchisenemer moeite had met de veel hoge maandlasten. Een paar weken geleden werd de vestiging weer geoepend. De keten heeft het in Arnhem enorm moeilijk met belangrijke concurrenten zoals De Gastronoom, Chico’s, Pizzeria Collega’s en Sofram in Elderveld.

Cafetaria beschikbaar ter overname

De vestiging in Winkelcentrum Schuytgraaf is weer beschikbaar ter overnamen, nadat de nieuwe eigenaar het had overgenomen van Ali Deniz. Deniz had in 2017 in Schuytgraaf een Kwalitaria en De Gastronoom vestiging in een geopend, maar zag al dat de vestiging in Schuytgraaf financieel minder aantrekkelijk was dan verwacht.

Koopsom voor Kwalitaria Schuytgraaf bekend geworden

De nieuwe ondernemer voor de vestiging in Winkelcentrum Schuytgraaf moet 250.000 euro op tafel leggen om de vestiging te kunnen overnemen. De in 2017 geopende vestiging heeft al veel eigenaren gehad, terwijl het pas drie jaar bestaat.

De Kwalitaria heeft op haar website alle benodigde informatie geplaatst om nieuwe eigenaren te overtuigen voor de vestiging in Schuytgraaf. Een huur- en franchisebijdrage worden bewust niet genoemd, terwijl juist deze relevant zijn voor geïnteresseerden.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Reacties


Tags assigned to this article:
Ali DenizChicos placeGastronoomKwalitaria

Related Articles

Laat de moskee niet in de steek en help met uw gift

De Arnhemse moskee Aya Sofya is nog steeds volop bezig met het inzamelen van geld voor het verbouwingsproject van de

17 woningen en 5 winkels verkocht aan bekende nieuwe eigenaar

Het woon-/winkelcomplex in de binnenstad van Arnhem,  bestaande uit 17 appartementen en 5 commerciële ruimten op de begane grond , is verkocht

‘Storing’ bij Turks consulaat in Deventer zorgt voor lange wachtrijen

Het Turkse consulaat in Deventer heeft dinsdag heel wat meer Turkse burgers over de vloer gekregen dan normaal. Aanleiding was