Burgemeester mocht café in Arnhem niet sluiten

Burgemeester mocht café in Arnhem niet sluiten

De voorzieningenrechter oordeelt dat de burgemeester van Arnhem het café van verzoeker niet mag sluiten. In het café is harddrugs aangetroffen, maar er zijn op dit moment teveel vragen over de manier waarop het onderzoek is gedaan.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Bij een controle op 3 september 2020 vonden toezichthouders in het café in Arnhem 0,8 gram cocaïne. Ook troffen ze lege envelopjes aan, waar vermoedelijk harddrugs inzat. De burgemeester sloot het café daarop direct.

Voorlopig open 

De 0,8 gram drugs is gevonden in een handtas achter de bar. Het is op dit moment niet duidelijk of dit bewijs rechtmatig verkregen is en als bewijs mag worden gebruikt. Het is daarom twijfelachtig of de burgemeester bevoegd was het café te sluiten. Daar staat tegenover dat sluiting voor de café-eigenaar zeer ingrijpend is. De voorzieningenrechter oordeelt daarom dat het café, in ieder geval voorlopig, weer open.


Tags assigned to this article:
arnhemcafenieuws

Related Articles

Veel likes voor nieuwe teamfoto Picasso Arnhem

Bij boekhoudkantoor Picasso in Arnhem gaan ze met de tijd mee. Gisteren publiceerde het bedrijf een nieuwe teamfoto met alle medewerkers.

Hypothecair Apeldoorn laat vol trots Sherine zien

Eigenaar van Hypothecair Apeldoorn is een bekend gezicht in en om Apeldoorn. Hij staat bekend met zijn kwaliteiten en geen

´Turkse´dame steelt lege flessen van Michella Kox

Volgens Michella Kox, bekend van fashionwinkel Michella’s, heeft een ´Turkse´ mokkel lege flessen uit haar tuin gestolen. Of althans dat

Geverifieerd door MonsterInsights