24-jarige man blundert met 500.000 euro in auto

24-jarige man blundert met 500.000 euro in auto

Een 24-jarige man uit Doetinchem heeft de blunder van zijn leven gemaakt door alle aandacht te trekken van de verkeerspolitie op de A50. De jongeman in kwestie reed met meer dan 30 kilometer te hard en werd aan de kant gezet. Hij had ook geen Flitsmeister aan staan. (Foto: pixabay)

Toevallig gespot door agenten

In de buurt van Heelsum werd de man gespot door agenten. Toen hij met meer dan 30 kilometer aan de kant werd gezet kreeg de 24-jarige Doetinchemmer een bekeuring voor te hard rijden. Diverse bronnen melden dat een van de agenten een verborgen ruimte zag of herkende in de auto. Na een korte onderzoek werd de ruimte geopend en kwamen de agenten 500.000 euro aan euro’s tegen in grote tassen.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Welke crimineel transporteert 500.000 euro?

Als je denkt dat Sinterklaas nog bestaat, dan geloof je ook datgene wat hier boven staat. Welke crimineel transporteert 500.000 euro met een gast die alles doet om op te vallen. Tenzij de agenten getipt zijn door derden. Tenzij de criminele ‘superboeren’ heel naïef zijn.

Twee andere verdachten ook direct aangehouden

Opvallend genoeg werd de woning van de 24-jarige later ook bezocht door de politie. Dit gebeurde aan de Colijnlaan in Doetinchem waar de politie een andere man zag, ook met grote tassen. De man reed net weg toen de agenten kwamen aanrijden. Toen deze auto aan de kant werd gezet, werden twee Doetinchemmers van 21 jaar aangehouden omdat ze voor bijna voor 150.000 euro aan Zwitserse Franken bij zich hadden.

ReactiesRelated Articles

In 45 seconden weet jij hoe het bij de Turken werkt

In het filmpje kun je zien hoe het bij de Turken werkt. Reacties

Belastingdienst traceert € 90.000 met nummerplaatherkenning

De belastingdienst heeft samen met de politie tijdens een verkeerscontrole op de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 oktober

Glasvrije zone in Arnhem tijdens Koningsdag

Arnhem krijgt weer een prachtige landelijke Koningsdag en -nacht. Koningsdag in Arnhem is meteen ook een van de grootste gratis