Barlas Döner voortaan zaterdag ook bij de Aldi…

by AMS97531A123 | 17 oktober 2020 15:41

Barlas Döner staat voortaan altijd met zijn speciale döner kraampje bij de Aldi in plaats van in Klarendal. De bekende ambachtelijke kebab verkoper maakte dit vandaag bekend.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Voortaan ook zaterdag bij de Aldi
‘Ook op de zaterdag zijn we tot 20.00 uur bij de Aldi. We hebben ervoor gekozen om voortaan altijd bij de Aldi te staan. Vanaf donderdag is iedereen ook tijdens de lockdown welkom bij de Aldi. We houden voldoende rekening met de maatregelen van het RIVM.’

Echte ‘Döner Kebap’
Sinds begin oktober 2015 heeft Barlas döner een kraampje met döner dat echt anders is dan anders. Alleen als je het proeft ervaar je wat wij bedoelen met ‘anders dan anders’. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verkopen van ‘echte döner kebab’ en komt van oorsprong uit Enschede. Döner kebab wat wordt aangeboden is gebaseerd op 100% pure rundvlees lappen (dus zonder enige toevoeging van gehakt) en is gemarineerd met verse kruiden die het bedrijf speciaal laten overkomen uit het oosten van Turkije.

De locatie bij de Aldi beschikt over meerdere parkeerplaatsen waardoor er altijd plek is. Ook komen er vaal veel beroemdheden voor uit Arnhem en omgeving.

Ook nieuws te melden?

Source URL: https://haberarnhem.nl/2020/10/17/barlas-doner-voortaan-zaterdag-ook-bij-de-aldi/