Opvallende nieuwe eigenaar van duurste plek in Arnhem

Opvallende nieuwe eigenaar van duurste plek in Arnhem

Een opvallende verkoop afgelopen week. De locatie van Intratuin aan de Beverweerdlaan 1 in Arnhem is niet meer in handen van M7 Real Estate. Dit maakte BMW Bedrijfsmakelaars bekend. Wie de nieuwe eigenaar is, zal u mogelijk verbazen. (foto: Afbeelding Beverweerdlaan 1 Arnhem)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Klok Vastgoed koopt duurste plek in Arnhem

Het tuincentrum met een oppervlakte van ca. 9500 m2 is gelegen op een perceel van ca. 3 hectare. Het object, dat gekocht is door Klok Vastgoed, is nog langdurig verhuurd en tegen een marktconforme koopsom verkocht. Hoeveel miljoen Kolk Vastgoed exact heeft neergelegd is niet bekend gemaakt.

Dichtbij NS-station en Winkelcentrum Presikhaaf

De Intratuin ligt in de wijk Presikhaaf tegenover de HAN University en HAN Campus. Winkelcentrum Presikhaaf en NS-station Presikhaaf liggen ook op loopafstand. Hierdoor is het perceel bijzonder interessant. Klok Vastgoef werd bij de aankoop begeleid door BMW Beleggingsmakelaars en M7 Real Estate werd geadviseerd door Danvast Real Estate en Loyens & Loef.



Related Articles

Bestuurder ziet vuilniswagen niet en veroorzaakt aanrijding

Een bestuurder van een groene Renault Clio zag dinsdagmiddag een vuilniswagen niet staan en veroorzaakte een aanrijding.

Woning PvdA-raadslid ontruimd na gaslucht in nachtelijke uren

De woning van PvdA-raadslid Mehmet Sahan uit gemeente Rheden is in de nacht van vrijdag op zaterdag tijdelijk ontruimd. Een

Basisscholen in Arnhem horen rekening te houden met EK wedstrijden Turkije

Nederland is er helaas niet bij tijdens het EK in Frankrijk dat vrijdag begint in Parijs. De Turkse Arnhemmers hebben

Geverifieerd door MonsterInsights