Weer een wietplantage gevonden aan de Johan de Wietlaan

Weer een wietplantage gevonden aan de Johan de Wietlaan

De wijkagenten Rene Huls en Henk Westerhof hebben iets meer oog voor het vinden van wietplantages dan andere agenten. Uit niet bevestigde berichten blijkt dat de heren wel heel vaak succesvol zijn bij het vinden van illegale wietplantages. De supercops zijn altijd zichtbaar en waardevol in de wijken waar ze actief zijn als wijkagent. (foto: Twitter @r_huls)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Kleine plantage aan de Johan de Wietlaan

Woensdagmiddag maakte Rene Huls via Twitter bekend dat hij samen met zijn collega wijkagent Westerhof weer een plantage heeft aangetroffen op de inmiddels bekende ‘Johan de Wietlaan’. Beide agenten werken als wijkagent in het Arnhemse Broek. De Johan de Witlaan in Arnhem staat bekend om de vele verhuurde panden en illegale hennepkwekerijen.

Woning mogelijk niet bewoond

In een niet bewoonde flatwoning troffen de agenten ongeveer 400 hennepplanten aan. Net zoals bijna alle andere gevallen was hier ook sprake van diefstal van stroom. Een adres werd niet bekend gemaakt, wel werd er aangegeven dat het om een flat ging aan de Johan de Witlaan in Arnhem.


Related Articles

Turkse optocht in Arnhem was succesvol en leuk voor de stad

De Turkse optocht in Arnhem van afgelopen zondag was weer een succes dankzij duizenden mensen die er op af waren

Man in elkaar geslagen in Zuid na tonen lichaamsdeel

Een man uit Arnhem-Zuid is recent in elkaar geslagen door omstanders omdat hij werd herkend als schennispleger. Wie de man

Woningen onbewoonbaar na ernstige brand in Dieren

Zaterdagavond ontstond er een grote brand aan de Van der Duyn van Maasdamstraat in Dieren. Bij de brand werden twee

Geverifieerd door MonsterInsights