Marcouch sluit wietpand van moordverdachte Incasso Cees

Marcouch sluit wietpand van moordverdachte Incasso Cees

Burgemeester Marcouch heeft het pand aan de Jansbinnensingel in Arnhem gesloten vanwege een illegale wietkwekerij. Het pand was van de Incasso Cees die van moord verdacht wordt, en zelf ook dood werd aangetroffen in deze woning. (Foto: screenshot youtube)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

In het pand vond de politie na een inval ook een illegale wietkwekerij en werd het pand direct gesloten door burgemeester Marcouch. Hoe groot de kwekerij was, is niet bekend gemaakt.

Cees J. was een bijzondere man die op een ‘andere manier’ openstaande schulden ging achterhalen. De incassobaas ging met een paar ‘Gorillas’s langs bij klanten die niet betaalden in tegenstelling tot een standaardincassobedrijf die 20 brieven stuurt vanwege een openstaande vordering.

Volgens de eerste berichten heeft incassobaas Cees J twee anderen neergeschoten vanwege een zakelijk conflict alvorens hij ‘mogelijk’ zelfmoord heeft gepleegd. Diverse bronnen melden dit. Waarom Cees J zich zelf zou doden is überhaupt nog niet bekend. Mogelijk heeft dit te maken met de kwekerij die gevonden is.

Cees J zou ook volgens de politie verantwoordelijk zijn voor de schietpartij aan de Cronjestraat (achter centraal station) en nog een moord in Amersfoort. Of de incassobaas zelf de moorden heeft gepleegd is niet helemaal duidelijk.


Related Articles

Arnhemmer Deniz (15) begint kledingmerk Kroontje

Arnhemmer Hanifi Deniz is zijn eigen kleding en mode merk ‘Kroontje’ begonnen. Kroontje lijkt nu al een succes omdat er

Bekende Turkse bakker klaagt over energienota van 5000 euro

De bekendste Turkse bakker in de regio Arnhem Nijmegen, Hasan Ozkara van Bakkerij Divan, klaagt ook over de hoge energienota

Wat je zeker nodig hebt als je een huis koopt in Turkije

Arnhemmer Murat Yilmaz was onlangs te gast bij een tv programma waar hij namens MY Real Estate vragen beantwoordde over

Geverifieerd door MonsterInsights