Marcouch sluit wietpand van moordverdachte Incasso Cees

by AMS97531A123 | 22 november 2020 19:46

Burgemeester Marcouch heeft het pand aan de Jansbinnensingel in Arnhem gesloten vanwege een illegale wietkwekerij. Het pand was van de Incasso Cees die van moord verdacht wordt, en zelf ook dood werd aangetroffen in deze woning. (Foto: screenshot youtube)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

In het pand vond de politie na een inval ook een illegale wietkwekerij en werd het pand direct gesloten door burgemeester Marcouch. Hoe groot de kwekerij was, is niet bekend gemaakt.

Cees J. was een bijzondere man die op een ‘andere manier’ openstaande schulden ging achterhalen. De incassobaas ging met een paar ‘Gorillas’s langs bij klanten die niet betaalden in tegenstelling tot een standaardincassobedrijf die 20 brieven stuurt vanwege een openstaande vordering.

Volgens de eerste berichten heeft incassobaas Cees J twee anderen neergeschoten vanwege een zakelijk conflict alvorens hij ‘mogelijk’ zelfmoord heeft gepleegd. Diverse bronnen melden dit. Waarom Cees J zich zelf zou doden is überhaupt nog niet bekend. Mogelijk heeft dit te maken met de kwekerij die gevonden is.

Cees J zou ook volgens de politie verantwoordelijk zijn voor de schietpartij aan de Cronjestraat (achter centraal station) en nog een moord in Amersfoort. Of de incassobaas zelf de moorden heeft gepleegd is niet helemaal duidelijk.

Source URL: https://haberarnhem.nl/2020/11/22/marcouch-sluit-wietpand-van-moordverdachte-incasso-cees/