‘Oorlog’ in Geitenkamp na zoveelste onrustige avond

‘Oorlog’ in Geitenkamp na zoveelste onrustige avond

In de Arnhemse wijk Geitenkamp is het echt ‘oorlog’ volgens sommige inwoners. Al vier dagen lang is het onrustig en gaan bewoners in de avonduren de straat op om illegaal vuurwerk af te steken. Het lijkt wel alsof het al vier nachten oud en nieuw is in deze volkswijk.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Vooral de jongeren lijken niet wakker te liggen van de politie en andere veiligheidsdiensten en steken strijkers en cobra’s af zonder zich druk te maken om de veiligheid. Op diverse beelden is ook te zien hoe bushokjes worden vernield door vuurpijlen die alle kanten op vliegen. ‘Het lijkt wel of de politie niet durf in te grijpen’, aldus een bewoner.

De Geitenkamp is een heuse arbeiderswijk in Arnhem waar veel jongeren wonen. De wijk kent ook een enorme hoge percentage aan werklozen en de problemen die er al zijn, zijn er al jaren.

Wie de relschoppers zijn is niet helemaal duidelijk. De relschoppers zijn boos en veroordelen het politieoptreden van een paar dagen terug. Een enorme politiemacht voerde toen controle’s uit in de wijk en ontdekte duizenden kilo’s aan illegaal vuurwerk.

Arnhem krijgt de laatste dagen veel negatieve publiciteit in landelijke media na de moorden (incasso Cees) en de ongeregeldheden in Geitenkamp.

Later meer….


Tags assigned to this article:
arnhemGeitenkamp

Related Articles

Eigenaar Arnhemse kledingzaak Halil Fashion overleden

De eigenaar van de Arnhemse kledingzaak Halil Fashion is vrijdagnacht overleden. Halil Duzgen (1952) overleed donderdagnacht en werd het bericht

Duizenden euro’s aan schade na diefstal AED in Arnhem

Op 24 januari 2021 heeft een onbekende man een AED gestolen dat bevestigd was aan de gevel van de COOP

Taxipassagiers worden gepakt met 100.000 euro, cocaïne en een vuurwapen

Afgelopen dinsdag avond rond 21:30 uur controleerden agenten een taxi met 5 inzittenden. Tijdens de controle viel het op hoe

Geverifieerd door MonsterInsights