4e elftal Elsweide neemt revanche en wint Turkse derby tegen Dierense boys

4e elftal Elsweide neemt revanche en wint Turkse derby tegen Dierense boys

Het vierde elftal van Elsweide heeft de derby tegen Dierense Boys met 2-1 gewonnen. Niet lang geleden kwamen de teams elkaar ook tegen in Dieren toen de thuisploeg met 4-0 won. De hoofdsponsor van Dierense Boys 4, Adil Karakaya, was ook uitgenodigd voor deze wedstrijd.

(advertentie)

Ijskoud tijdens Turkse derby
Het was zondag ijskoud toen beide teams elkaar tegenkwamen op het veld. Dierense Boys heeft een jonge elftal met sterspelers als Karakaya en Kalinci. Terwijl de Arnhemse formatie het moet doen met de ervaren spelers zoals Hakan Koprulu en Mesut Tasci. Celil Aldemir was nog steeds geschorst. Verdediger Galip Aydemir en de topspitsen Bahadir Arabaci en Lutfi Erdogan waren ook niet aanwezig.

De wedstrijd was extra spannend omdat beide teams elkaar kenden en er alleen maar Nederlandse Turken op het veld stonden. Scheidsrechter Nazim Yigit had veel moeite om de wedstrijd goed te leiden vanwege de harde overtredingen door beide elftallen. Af en toe moest hij ingrijpen om de spelers te wijzen op de regels.

Strafschop maakt wedstrijd spannender
De Arnhemmers wonnen uiteindelijk met 2-1. Makkelijk was het niet, omdat Dierense Boys niet zomaar wilde verliezen. De ploeg van de Dierense Fatih Terim scoorde in de laatste fase de 2-1 via een penalty die werd veroorzaakt door verdediger Hakan Koprulu (Elsweide).

(advertentie)


1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights