Beste T-Mobile medewerker van Nederland komt uit Arnhem

Beste T-Mobile medewerker van Nederland komt uit Arnhem

De ‘Best Performing Medewerker Klanttevredenheid’ van alle T-Mobile vestigingen in heel Nederland komt uit Arnhem. (foto: facebook)






Oorkonde van T-Mobile
De Turkse Arnhemmer Umit Senyer kreeg een oorkonde tijdens een T-Mobile gala voor zijn prestaties. Senyer scoorde volgens bronnen bij T-Mobile uitstekend op verschillende punten zoals klanttevredenheid en vriendelijkheid.

De Arnhemmer werd beloond voor zijn prestaties en kreeg behalve een oorkonde, bloemen ook een Huawei P9 van T-Mobile waar hij werkt. Senyer werd eerder al beloond voor zijn prestaties. In juni tekende hij een overeenkomst met T-Mobile voor onbepaalde tijd.




Trucje met kauwgom
Senyer kreeg in maart 2015 al landelijk media aandacht toen hij een trucje deed met een kauwgom in een T-Mobile vestiging. Zie hieronder de beelden. Het is nog steeds niet bekend of sterspeler Mesut Ozil (Arsenal) of Umit Senyer (FC Jeugd) eerder was met deze actie. Umit Senyer staat in de regio ook bekend om zijn prachtige doelpunten en vrije trappen.

 

De beelden die door een collega werden vastgelegd zijn gemaakt toen de vestiging gesloten was voor klanten. Waar de beelden zijn gemaakt is niet bekend.



2 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights