Chico’s Place schittert als enige eethuis tijdens carnavalsoptocht

Chico’s Place schittert als enige eethuis tijdens carnavalsoptocht

Chico’s Place zorgde zondag weer voor een stunt door mee te rijden tijdens de Arnhemse carnavalsoptocht.




Auto Chico’s Place tijdens carnavalsoptocht
De bezorgauto van Chico’s Place was zondag direct al bij aanvang te zien op de Monnikensteeg. De carnavalsoptocht reed door Klarendal richting het Stadstheater Arnhem, omdat de verbouwing bij Musis nog niet afgerond was.

De Arnhemse grill- en kebabhouse is al sinds 2012 een vaste deelnemer. Behalve Chico’s Place deden in totaal 30 wagens mee aan de optocht in Arnhem. In al die jaren heeft Chico’s ook elke keer een medaille gekregen van de organisatie voor zijn bijdrage en deelname.

Sinds 2012 zichtbaar
De bekende Arnhemse restaurant is al sinds 2012 zichtbaar voor de duizenden carnavalsvierders die langs de wegen staan te kijken. Chico zelf krijgt ook een medaille van de stichting carnavalsoptocht in Arnhem.

Jaarlijks staan duizenden Arnhemmers langs de wegen om de praalwagens tijdens de optocht van dichtbij te zien. Kinderen genieten extra omdat er vaak ook met snoep wordt gestrooid.






Related Articles

Indrukwekkende uitvaart van vader Mehmet Sahan

In het Gelderse Dieren is maandagmiddag afscheid genomen van Mehmet Sahan, vader van PvdA-gemeenteraadslid Mehmet Sahan. De vader van Mehmet

8 mensen aangehouden bij een hennepkwekerij, 4 auto’s in beslag genomen

De politie heeft woensdagochtend een hennepkwekerij gevonden. De politie heeft hier 8 aanhoudingen verricht.

Zonnestudio Elderveld maakt come-back na bizarre aanslag op buren

De zonnebanken bij zonnestudio Elderveld zijn een paar dagen geleden alweer geplaatst, nadat deze weggehaald waren vanwege een heftige brand

Geverifieerd door MonsterInsights