Dankzij Chico’s hoef je niet helemaal naar Turkije voor een Adana

Dankzij Chico’s hoef je niet helemaal naar Turkije voor een Adana

Het voorbereiden en grillen van een spies met Adana is alles behalve makkelijk. Zonder vakmanschap is dit haast ook onmogelijk om dit goed en op smaak te serveren. Vandaar dat je het ook niet overal kunt krijgen. Het is totaal niet te vergelijken met een broodje dçner.

Altijd vers en lekkere kruiden
Bij Chico’s Place in Arnhem doen ze er alles aan om de klant een goed gevoel te geven. De Adana-schotel of alle andere varianten worden met veel geduld en lekkere kruiden vers gemaakt om daarna direct warm te kunnen serveren. Chico’s Place is onder andere dankzij de Adana ook echt een begrip geworden. En met 70 zitplaatsen is er altijd genoeg plaats om te eten.




Adana-specialist in Arnhem
Dankzij een ‘Adana-specialist’ komen bezoekers uit heel Gelderland naar het centrum van Arnhem om te genieten van een ambachtelijke Adana. De Adana-specialist van Chico’s heeft jaren ervaring en laat dit ook daadwerkelijk zien als de culinaire Turkse maaltijden worden geserveerd. Hierdoor hoef je niet helemaal naar Turkije om een Adana van de grill te eten dat net zo lekker is.

Het management van Chico’s Place doet heel geheimzinnig en wil niet vertellen welke speciale kruiden zij gebruiken. Meer informatie over Chico’s Place, kijk dan op de website van Chico’s.






Related Articles

Ali Deniz en Bahadir Arabaci aanwezig bij bouwwerkzaamheden Gastronoom

Gastronoom-directeur Ali Deniz en zakelijke partner Bahadir Arabaci waren onlangs aanwezig bij de start van de bouwwerkzaamheden van de nieuwste

VIDEO Eigenwijze Marokkaan luistert niet naar de politie en raakt baan kwijt

Deze eigenwijze Marokkaan in Transporter luistert niet naar de politie en raakt zijn baan kwijt.

Baltovenaar neemt op opmerkelijke wijze afscheid van OBW

Baltovenaar Fatih Ilkhan De 22-jarige Fatih Ilkan kennen we in de voetbalwereld als de baltovenaar. We keennen hem niet alleen

Geverifieerd door MonsterInsights