Mesut Cam neemt posters Born 2 Fight in ontvangst

Mesut Cam neemt posters Born 2 Fight in ontvangst

Tweede Paasdag zal het weer een spektakel worden in Elst tijdens het Kickboksgala Born 2 Fight dat georganiseerd wordt door de Arnhemse kickbokstrainer Mesut Cam. Cam is een van de bekendste trainers in de regio met een eigen sportschool en organiseert al jaren gala’s waar bekende kickboksers op afkomen.

Posters Born 2 Fight zijn gedrukt
De posters van Born 2 Fight zijn inmiddels gedrukt door Drukkerij Dogan uit Arnhem. Mesut Cam nam de posters van de gala zelf in ontvangst van kickboksfanaat Dogan. Hasan Dogan is eigenaar van Drukkerij Dogan. Cam: ‘Ik ben echt blij dat dit allemaal zo snel en goed is geregeld. We zijn Dogan Drukkerij dan ook dankbaar voor alle support’.Het gala wordt weer in de Helster in Elst tijdens tweede Paasdag op 17 april georganiseerd.




Winnaar 8-mans toernooi krijgt 2000 euro
In 2017 is er ook een bijzondere titel te winnen voor de verschillende sporters. Er is namelijk ook een 8-mans toernooi waarbij de winnaar met 2000,- euro naar huis mag gaan.

De kaarten worden in de voorverkoop aangeboden voor 30 euro. Aan deur betalen kickboksfans 35 euro tijdens Tweede Paasdag. De weging van de spelers, zal op 16 april 2017 plaatsvinden waar ook pers bij aanwezig zal zijn.

De ‘Gokhan Saki’ van Brabant, Bunyamin Bulca, heeft afgezegd vanwege een drukke periode vanwege zijn studie. In 2016 won hij nog in 15 seconden van Nick van der Sluis. Zie beelden. Voor vragen over het gala kunt u contact opnemen met Born 2 Fight.






Related Articles

De Gastronoom wint overtuigend van RDC in Deventer

De comeback van Arnhemse toppers in het zaalvoetbal is een feit. Zaalvoetbalclub De Gastronoom Arnhem speelde afgelopen vrijdag haar eerste

Matus ‘abi’ verlengt aflopend contract bij Vitesse

Matus Bero blijft nog langer bij Vitesse. Dit maakte de club bekend vandaag bekend. De 26-jarige international van Slowaijke heeft

Elsweide-trainer blij met indrukwekkende transfers

Elsweide trainer Harun Köprülü geniet van zijn kampioenschap met het eerste elftal dat is gepromoveerd naar de vierde klasse. In

Geverifieerd door MonsterInsights