Beste amateurscheidsrechter van Arnhem is oom geworden

Beste amateurscheidsrechter van Arnhem is oom geworden

Volgens velen is hij een van de beste amateurscheidsrechters van Arnhem. De bekende scheidsrechter van voetbalclub Elsweide is deze week nog gelukkiger dan de weken ervoor.




Oom geworden
De Nederlandse Turk in dienst van voetbalclub Elsweide is onlangs oom geworden. Zijn zus beviel zeer recent van een zoon (Kadir) en dit zorgde voor veel geluk bij familie Bahran en Kinran. We hebben Burak zelf helaas niet kunnen bereiken voor commentaar. Maar volgens bronnen in de buurt is hij trots dat hij voor het eerst oom is geworden.

Vitessefan
Burak is behalve zijn vrijwilligersfunctie bij Elsweide ook bekend als echte Vitesse-fan. De Arnhemmer is verliefd op Vitesse (en Galatasaray) en is al jaren lid van de harde kern van Vitesse. Een thuiswedstrijd van Vitesse missen hoort er dan ook niet bij.





Tags assigned to this article:
burak bahranElsweideknvbVitesse

Related Articles

Sale & Lease back van pand aan Oldenbarneveldtstraat

ARNHEM – In opdracht van Van Wijnen heeft BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, (voorheen Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars) recentelijk twee hoogwaardige

Nu al 118.000 euro opgehaald voor nieuwbouw moskee in Arnhem

Er is meer dan 118.000 euro opgehaald voor de nieuwe Ayasofya moskee in Arnhem. Sinds de lancering van de website,

Moskee in Klarendal organiseert cultureel Festijn (Kermes)

De Aya Sofya moskee in de Arnhemse wijk Klarendal organiseert drie dagen lang een cultureel festijn waar iedereen langs kan

Geverifieerd door MonsterInsights