Presikhaaf maakt zich op voor bruiloft Erkan en Esra

Presikhaaf maakt zich op voor bruiloft Erkan en Esra

Esra Eroglu en Erkan Kalleci gaan zondag (vandaag) officieel trouwen in een zalencentrum in Zetten. De families van beiden zijn bekenden in de wijk waardoor het net even iets spannender is dan normaal. Erkan is ook een neefje van de bekende futsalspeler Emre Yaman. 




Afgelopen jaar verloofd
De twee geliefden maakten al in maart 2016 bekend dat ze elkaar het ja-woord zouden geven. Tijdens een verloving werd hun relatie destijds wereldkundig gemaakt. De bruiloft is extra bijzonder omdat beide families uit Presikhaaf komen en actief zijn in de wijk. Zo was de vader van Esra jarenlang voorzitter van de Turkse vereniging Hoca Ahmed Yesevi in Presikhaaf.

Turkse en Nederlandse vlag opgehangen
Bij het ouderlijk huis van Erkan Kalleci zijn ze in ieder geval klaar om de gasten te ontvangen, nog voordat de bruid rond de middag opgehaald gaat worden. De vlag (Turks en Nederlands) is inmiddels opgehangen om aan te geven dat er een bruiloft is van de familie. Je trouwt natuurlijk niet elke week.

Tijdens alle drukte is Erkan Kalleci ook nog bezig om zijn examens tot rij-instructeur af te ronden. Als alles volgens planning gaat zal hij binnenkort beginnen met zijn eigen rijschool.





Tags assigned to this article:
bruiloftkalleciturks bruiloft

Related Articles

Arnhem krijgt een nieuwe avonturenbrug in Arnhem-Zuid

Woensdag 14 september zal wethouder Ron Konig op een symbolische wijzer de nieuwe avonturenbrug op Stadsboerderij De Korenmaat. De onthulling

Open dag Turkse moskee Doetinchem brengt samenleving bij elkaar

De Open Dagen bij de Turkse Merkez moskee in Doetinchem zorgt voor positieve geluiden en gesprekken tussen de bezoekers van

Eusebiuskerk bedankt Gemril Pluimveeservice voor belangrijke sponsoring

Gemril Pluimveeservice BV is ook een van de sponsors van De Grote of Eusebiuskerk kerk in Arnhem dat al meer

Geverifieerd door MonsterInsights