Turkse Bruiloften ADAS in Klarenbeek gaan per direct niet door

Turkse Bruiloften ADAS in Klarenbeek gaan per direct niet door

Per direct zijn er geen (Turkse) bruiloften of feesten meer bij het failliete zalencentrum De Nieuwe Zeep in Klarenbeek waar ADAS bruiloften organiseerde voor veel mensen uit heel Gelderland. Er is zelfs een curator ingesteld om het faillissement in goede banen te leiden. (foto: streetview)

Bruiloften ADAS Klarenbeek gaan niet door
Verrassend genoeg waren ze bij ADAS bruiloften ook niet op de hoogte van de situatie bij De Nieuwe Zeep. Het management van ADAS bruiloften heeft de berichtgeving over een faillissement zelf ook via facebook moeten vernemen, ondanks dat er nog veel bruiloften gepland waren. ‘Ook ADAS Bruiloften heeft vanuit een Facebook bericht moeten vernemen dat De Nieuwe Zweep per direct stopt en een week later zelfs het faillissement heeft aangevraagd’.




Overname de Nieuwe Zeep 
ADAS heeft volgens eigen zeggen ‘er nog alles aan gedaan om het vastgoed over te nemen van de huidige pandeigenaar en alsnog de verbouwing te realiseren‘. De verwachting dat de gemeente mee zou werken met de verkoop kwam ook niet uit na een negatieve reactie van de burgemeester en wethouder. De bruiloften gaan dus officieel niet meer door. Zelfs bruiloften en feesten op korte termijn in de maanden april en mei mogen niet meer doorgaan.

Verklaring ADAS op facebook

Vreemde gang van zaken
Of het om een ‘fake’ faillissement gaat is niet bekend. Wel is het vreemd dat zalencentrum De Nieuwe Zeep opeens failliet is en dat niemand dit zag aankomen. Uiteindelijk zijn veel familie’s getroffen door deze faillissement nu ook bruiloften massaal niet door kunnen gaan in Klarenbeek. In de verklaring die geplaatst is op facebook was er verder geen toelichting over de financiele gevolgen voor de stellen die binnenkort zouden gaan trouwen.

ADAS maakte via social media wel bekend dat het binnenkort zal komen met een ‘nieuwe’ zaal. Een datum of een mogelijke locatie werd niet bekend gemaakt.






Related Articles

Minder snel naar Turkije of Marokko voor een begrafenis

Goed nieuws voor moslims in Arnhem en omgeving. Het college van burgemeester en wethouders in Arnhem stemde in met de

ArtEZ Hogeschool koopt megapand aan Oude Kraan in Arnhem

ARNHEM – ArtEZ Hogeschool voor de kunsten heeft het schoolgebouw aan de Oude Kraan 74 te Arnhem gekocht.

Een betaalbaar dak boven je hoofd

Een betaalbaar dak boven je hoofd. Het klinkt als een schot voor open doel: wie wil dat nu niet? Toch

Geverifieerd door MonsterInsights