Exclusieve foto’s: Esra Eroglu en Erkan Kalleci getrouwd

Exclusieve foto’s: Esra Eroglu en Erkan Kalleci getrouwd

Het was een van de drukste bruiloften ooit van Arnhemmers in Party en Evenementen centrum Crystal Events in Zetten. Ongeveer 1000 Arnhemmers en gasten van buiten de stad waren uitgenodigd voor de bruiloft van Esra Eroglu en Erkan Kalleci. 




Veel gasten uit Presikhaaf
De bruid en bruidegom waren zichtbaar dolgelukkig tijdens hun eigen feest waarbij ook veel bekende Turkse Arnhemmers aanwezig waren. Omdat Erkan en Esra uit Presikhaaf kwamen waren er nu eenmaal veel gasten uit de Arnhemse wijk Presikhaaf. Veel vrienden uit ‘Prikko’ en spelers van het eerste elftal van Elsweide en Veluwezoom waren van de partij om de bruid en bruidegom hun leukste avond van hun leven te bezorgen.

Bekende Arnhemmers gespot
Behalve veel familie en vrienden kwamen we ook bekende Turkse Arnhemmers tegen: Zo kwamen we de oud-voorzitter van de Turkiyem moskee Veysel Eroglu en ex-kandidaat raadslid Mustafa Eroglu tegen. Ook SP-raadslid Abdurrahman Cetintas was aanwezig. De huidige bestuursleden van de Turkiyem moskee Ramazan en Adem Karaciftci waren ook samen met voorzitter Galip Aydemir aanwezig.

Verder kwamen we de voorzitter van de Hoca Yesevi vereniging Ibrahim Gunay tegen. Bekende Arnhemmer Orhan Baba was ook speciaal uitgenodigd als dagpresentator. Elsweide bestuurslid Hakan Korprulu had ook een uitnodiging. De ondernemers Harun Yurt (Star Automaterialen) en Murat Kuyucak (Garage Duiven) werden ook gespot.

Een verslaggever van HaberArnhem was ook ter plekke om exclusieve foto’s te maken die nergens anders te zien zijn dan op de nieuwsblog van HaberArnhem.

Exclusieve foto’s tijdens bruiloft Erkan en Esra:






Related Articles

Volkswagen en Peugeot weer in trek bij autokrakers in Arnhem

De politie maakte onlangs bekend hoeveel autoinbraken er waren in Arnhem-Zuid van 15 januari tot en met 15 februari. Dit

Prachtige beelden van Arnhemmer tijdens het ophalen van de bruid

Soms zijn drones best handig als je veel vrienden met dikke auto’s hebt en gaat trouwen. Dit bleek ook het

WAARSCHUWING: Code Oranje voor Arnhem, blijf thuis

Het is vanavond ook verraderlijk glad. Rijkswaterstaat waarschuwt mensen onder andere in Arnhem en omgeving vanavond niet de weg op

Geverifieerd door MonsterInsights