Arnhemse Slaapkenner Damminga wordt Morgana Damminga!

Arnhemse Slaapkenner Damminga wordt Morgana Damminga!

Het Arnhemse winkelpubliek is het vast al opgevallen: Slaapkenner Damminga heeft zijn deuren gesloten. Niet om voorgoed dicht te blijven, maar om een volgende stap te zetten met een nieuwe naam én een nieuwe locatie!


Per 1 november wordt op de woonboulevard in Arnhem Zuid onze nieuwe winkel geopend: Morgana Damminga. De officiële opening zal plaatsvinden op 10 november van 18:00 tot 21:00, waarbij iedereen is uitgenodigd voor koffie met gebak en natuurlijk om de collectie te bekijken. Bovendien zijn er de hele maand november spectaculaire openingsaanbiedingen.

Nieuwe generatie
De familie Damminga is een bekende in de beddenbranche in de regio. Nadat zowel opa als later vader Damminga jarenlang de slaapwinkel in hartje Arnhem gerund hebben, neemt zoon Nathanael het stokje nu over. Met de keuze voor Morgana en voor de woonboulevard kiest hij voor een nieuwe koers. De inmiddels derde generatie zet dit mooie familiebedrijf voort met een frisse blik en veel positiviteit dit nieuwe avontuur aan gaan.

(advertentie)

(advertentie)

Morgana
Iedereen goed en gezond laten slapen, dat is waar Morgana voor staat. Morgana biedt persoonlijke slaapoplossingen die aangepast zijn aan het lichaam. Met de slaaptest kan iedereen binnen 8 minuten ervaren hoe 10 jaar gezond slapen voelt. Geheel gratis! Deze slaaptest wordt gecombineerd met het door de klant gewenste comfort en natuurlijk het beschikbare budget. Zo komen ze altijd tot een betaalbaar slaapadvies op maat én tot het doel om klanten fit en uitgerust wakker te laten worden! Naast complete set vind je bij Morgana Damminga een uitgebreide collectie ledikanten, boxsprings, matrassen, kasten en bedtextiel.




53 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights