Bijzondere titel voor Mehmet Boga tijdens besnijdenisfeest van neefje in Oldebeth Exclusive

Bijzondere titel voor Mehmet Boga tijdens besnijdenisfeest van neefje in Oldebeth Exclusive

De Arnhemse boekhouder en amateurvoetballer Mehmet Boga was afgelopen zaterdag ‘Kirve’ tijdens een besnijdenisfeest van zijn neefje Furkan in Oldebeth Exclusive




Kirve als bijzondere titel
De benaming ‘Kirve’ wordt als titel meegegeven voor diegene die voor het besnijdenisfeestje alle kosten op zich neemt. Ook is de ‘Kirve’ tijdens de besnijdenis aanwezig om de jongen vast te houden zodat de besnijdenis vlekkeloos verloopt. Je wordt dus niet zomaar Kirve volgens Turkse tradities.

Zanger uit Turkije
Speciaal voor het feestje in Oldebeth Exclusive, waar veel vrienden en familie voor waren uitgenodigd, was er ook een zanger uit Turkije geregeld. De bekende Turkse zanger Sami Celik was speciaal geregeld om live op te treden in Wehl. Het feestje van de Arnhemmers was op een gegeven moment ook live te volgen via facebook vanwege een live-uitzending van de Turkse zanger.

Ook veel bekenden uit Arnhem
Een verslaggever van HaberArnhem kwam verder de gebroeders Ahmet en Ali Erdogan van autobedrijf Vlamoven tegen. Erdal Citirki (Administratiekantoor Boga) en de PR-man van Oldebeth Exclusive Metin Karakaya waren ook een van de speciale gasten.

Delegatie Garage Vlamoven en Boga Administratiekantoor

Het was een drukke boel zaterdag bij Oldebeth. Boga zelf was zichtbaar aanwezig als Kirve en ging op een gegeven moment ook een speciaal dansje uitvoeren met Adil Karakaya, de zalenkoning van Gelderland.






Related Articles

D66 wil snel duidelijkheid aanpak stikstof

Eerder dit jaar zette de rechter een streep door het Programma Aanpak Stikstof (PAS), het stikstofbeleid in Nederland. Daardoor kunnen

VIDEO Soufiane Touzani over de situatie van zijn broeder Abdelhak Nouri aan IE-DER-EEN

Sufiane Touzani was tot nu toe nog niet klaar om een reactie te geven omtrent de gebeurtenissen van zijn broeder

Geen kotsende cafebezoekers en drugskoerieren in Varkensstraat

Wethouder Hans de Vroome (D66) is een echte doener in het college van burgemeesters en wethouders in Arnhem. De ervaren

Geverifieerd door MonsterInsights